Hoşgeldiniz  

Birol Şahin’i Kınayan İlgezdi Savcıları ve TBMM’yi Göreve Çağırdı

admin | 15 Ocak 2020 | Genel, Manşet, Siyaset, Spor, Türkiye A- A+

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, yaptığı basın açıklamasıyla Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i kınadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi açıklamasında, Filenin Sultanları’nın başarısı ile gururlandığını kaydederek, “Onlar; Filenin Sultanları…” Gururlandık. Onurlandık. Minnet duygularımızla kutluyoruz kızlarımızı. Hollanda’da büyük bir başarıya imza attı. Dünyanın en başarılı takımlarından biri olan Almanları 3-0’lık bir skorla turnuvadan eleyerek, Türkiye’yi 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılma başarısını armağan etti.” Dedi.

Gamze Akkuş İlgezdi, Kendi karanlığı içinde debelenen hiçbir kifayetsiz muhterisin, Filenin Sultanları’na dil uzatmasına izin vermeyeceğimiz bilinmelidir.  Açıklamalarıyla ağır bir suç işleyen, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i kınıyor,  T.C. savcılarını ve ekteki soru önergesiyle de TBMM’yi göreve çağırıyoruz.” Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i kınayarak, verdiği soru önergesi ile de TBMM’yi göreve çağırdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı- İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin konu ile ilgili basın açıklaması:

   BASINA VE KAMUOYUNA

Çalışkanlar…

Çevikler…

Ahlaklılar…

Onlar;  “Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” diyen ATA’nın kızları…

Onlar; Filenin Sultanları…

Onlar, Hollanda’da büyük bir başarıya imza attı. Dünyanın en başarılı takımlarından biri olan Almanları 3-0’lık bir skorla turnuvadan eleyerek, Türkiye’yi 2020 Tokyo Olimpiyatları’na katılma başarısını armağan etti.

Gururlandık. Onurlandık. Minnet duygularımızla kutluyoruz kızlarımızı.

Filenin Sultanları, birçok kadın erken evlilik-pedofili, çocuk annelik, çok çocukluluk, kumalık, imam nikâhı, akraba evliliği, başlık parası, berdel gibi çağdışı değerlerin saldırısı altında her gün ölürken, bize hayatın güzel olabileceğini hissettirdi. Altı aylık bebeklerden başlayarak tüm kız ve erkek çocuklar, istismar, taciz ve tecavüzünün karanlığındayken ışığımız oldu. Yüreklerimizi ısıttı. Gülümsetti.

Kendi karanlığı içinde debelenen hiçbir kifayetsiz muhterisin, Filenin Sultanları’na dil uzatmasına izin vermeyeceğimiz bilinmelidir.  Açıklamalarıyla ağır bir suç işleyen, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i kınıyor,  T.C. savcılarını ve ekteki soru önergesiyle de TBMM’yi göreve çağırıyoruz.

Gamze Akkuş İlgezdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı- İstanbul Milletvekili

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.