Hoşgeldiniz  

Bir Dokunuş Bin Umut Gönüllüleri Hastalara ‘Umut’ Oluyor

admin | 20 Aralık 2019 | Ataşehir, Genel, Manşet, Sağlık, Üst Manşet A- A+

Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri düzenledikleri kahvaltı geliri ile hasta bakım ve rehabilitasyon merkezlerine Kanepe almayı hedefliyorlar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri olarak kurdukları gruplarının ulaşabildikleri kurumlara ihtiyaçları doğrultusunda destek olmayı amaçlayan gönüllü anneler, bu kez de Bursa Onkoloji Dayanışma Derneği “Onkoday” yararına Ataşehir Muamma restoranda bir kahvaltı düzenlediler.

Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri düzenledikleri kahvaltının geliri ile hasta bakım ve rehabilitasyon merkezlerine 12 Kanepe almayı hedefliyorlar. Bu hedef doğrultusunda düzenlenen organizasyona yüksek katılım sağlandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Tiyatrocu Hakan Bilgin, Müzisyen Tenor Cenk Yüksel de konukları olarak onurlandırdıkları, katlım ile destek verdikleri Bir Dokunuş Bin Umut Ataşehir Gönüllü Anneleri bağış organizasyonu ile hedefledikleri amaçlarına ulaşan “Bir Dokunuş Bin Umut  Gönüllüleri, Bursa Onkoloji Dayanışma Derneği “Onkoday” rehabilitasyon merkezlerine Kanepe almayı hedefliyorlar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.