Hoşgeldiniz  

Beşiktaş Belediye Başkanı Akpolat’tan Lösev’e Anlamlı Ziyaret

admin | 01 Haziran 2019 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Beşiktaş’ta bulunan LÖSEV vakfını ziyaret eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, LÖSEV’in dükkanından bayram çikolatası aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Beşiktaş’ta bulunan LÖSEV vakfını ziyaret etti. LÖSEV’in dükkanından bayram çikolatası alan, kızları için alışveriş yapan Başkan Akpolat ‘Yalnız değilsiniz, beraber mücadele ediyoruz’ dedi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 18’nci Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Beşiktaş’ta bulunan Lösev binasını ziyaret etti. Burada yetkililerden bilgi alan Başkan Akpolat, her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

‘’Sizlerin lösemiyle mücadele konusundaki çabanız bana her zaman ilham vermiştir. Dayanışmaya inanıyoruz, birlikte olursak her zorluğu aşabileceğimize inancımız tam. Hayat karşımıza ne çıkarırsa çıkarsın, ortak çabayla her şeyi yenebiliriz. Beraberiz arkadaşlar, ne olursa olsun birlikteyiz. ’’dedi.

Başkan Akpolat, daha sonra LÖSEV dükkanından alışveriş yaparak evine bayram çikolatası ve kızları için hediyeler alan Başkan Akpolat, “Herkesi buradan alışveriş yapmaya ve https://www.lsvdukkan.com ’dan da LÖSEV’e destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.