Hoşgeldiniz  

Beşiktaş ALG Spor PlayOff Maçı Galibi Kadınlar Şampiyonu

admin | 05 Mayıs 2019 | Manşet, Spor, Türkiye, Üst Manşet A- A+

TFF Kadınlar 1.ligi mücadelesinde, Beşiktaş A.Ş. ile ALG Spor kadın futbol takımları arasında oynanacak Play Off maçıyla 2018 – 2019 sezonu şampiyonu belli olacak.  

Recep Kenan/itvhaber.com

TFF Kadınlar 1.ligi 2018 – 2019 sezonu şampiyonu, 2 Mayıs Pazar günü Antalya Manavgat Atatürk Stadı’nda Beşiktaş A.Ş. ile ALG Spor kadın futbol takımları arasında oynanacak Play Off maçı ile belirlenecek.

TFF Kadınlar 1.ligi şampiyonluk 2018 – 2019 sezonu Beşiktaş A.Ş. ile ALG Spor kadın futbol takımları arasında oynanacak Play Off maçı sonucu ile belli olacak.

TFF Kadınlar 1.ligi maçların sonucunda aynı puan toplayarak lig birinciliğini paylaşan ALG Spor ile Beşiktaş aralarında oynancak play-off maçı sonucu ile ipi göğüsleyerek şampiyonluk kupasını alacak.

TFF Kadınlar 1.ligi şampiyonluk mücadelesi veren İstanbul ekibi Beşiktaş ile Gaziantep ekibi ALG Spor 28 Nisan günü oynanan ligin son maçlarında rakiplere karşı galip gelerek, haftayı 3 puanla kapamış ve ligi 42’şer puanla eşitlikle kapatmıştı.

Ligin son haftasında Kireçburnu ile oynayan Beşiktaş, rakibini 9-0’lık farklı skorla yendi. Diyarbakır deplasmanında Amed Spor ile karşılaşan ALG Spor ise son maçını 5 – 1 galip tamamladı.

Şampiyonluk iddiasını son haftaya taşıyan Konak Belediye Spor kadın futbol takımı ise konuk olduğu Ataşehir’de 3-1’lik skorla yenilerek iddiadan kopmuştu.

Kadın Futbol 1. Lig Play Off Maçı:

Kadınlar 1. Futbol Lig Sıralama Maçı (Kadın Takımı)

ALG SPOR – BEŞİKTAŞ A.Ş.

Tarih: 12 Mayıs 2019  Saat: 16:00

Manavgat Atatürk Stadı – Antalya

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.