Hoşgeldiniz  

Belediyeden Ferhatpaşalılara Necmettin Erbakan’da Görkemli İftar

admin | 05 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi A- A+

ferhatpasa_iftarAtaşehir Belediyesi düzenlediği açık hava iftarında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı’nda kurduğu İftar sofrasında 5 bin civarında Ferhatpaşalıyı bir araya getirdi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ferhatpaşa’nın merkez 20 dönüm alanda yapımı tamamlanmak üzere olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı üzerindeki alanda kurulan İftar Sofrası’na 5 bin kişinin üzerinde katılım olduğu ifade edildi.

Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Semih Sadık Kayhan ve Hüseyin Hışman ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın katıldığı Ferhatpaşa Necmettin Erbakan Parkı’ndaki İftar Sofrası’na; CHP İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Çelik, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz kutlu, Ataşehir Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Cenan Arslan, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşen Yurtseven, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri, CHP Ferhatpaşa mahalle temsilcileride katılılırken; Açıkhava iftarına Ferhatpaşa sakinleri ve Ataşehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan yardımcıları Semih Sadık Kayhan ve Hüseyin Hışman ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet ettikleri iftar programına Kuran okunarak devam edilirken Ezan ile birlikte toplu iftar yapıldı.

İftar sonrası parktaki spor aletlerinde kalabalık bir gurubun spor yaptığı, oyun guruplarına çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterildiği gözlenirken; bir gurup vatandaşında parktaki oturma guruplarında oturarak sohbet ettiği görüldü.

İftarını yapan halkın yoğun ilgisi ile panayır alanına dönen ve yakında açılışı yapılacak olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Ferhatpaşa’nın meydan ve park eksikliğini büyük ölçüde karşılayacak gibi görülüyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.