Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi’ye Davul – Zurnalı Karşılama

admin | 11 Şubat 2014 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Siyaset, Yerel Seçim Aday Adayları A- A+

battal ilgezdi_belediye personel30 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Ataşehir Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye personeli tarafından davul – zurna ile karşılandı.

Recep Kenan/haberinasli.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan MYK toplantısı sonrasında alınan kararların CHP Parti Meclisi’nce oylanarak kabul edilen ilçe başkan adaylıklarından Ataşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Battal İlgezdi, Pazartesi sabahı belediye personeli tarafından davul – zurna eşliğinde karşılandı.

Ataşehir Belediye Başkanı ve 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Battal İlgezdi belediye binasının önünde kendisini karşılayan belediye personeline hitaben yaptığı konuşmada teşekkür ederek; “Burası devlet kurumu, burada ne kadar çok iş yaparsanız o kadar başarılı olursunuz. 50 gün sonra umuyorum sizlerle Ataşehir’de devam edeceğiz. Kimse seçimi alacağımıza inanmıyordu. Çok çalıştık aldık. Bu seçimde de çalışacağız” diye konuştu.

30 Mart Seçimlerinde adaylığı kesinleşen Ak Parti Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Belediye’de kutlamaları kabul ederek kendisini tebrike gelenlerle bir süre sohbet etti.

Kutlamalar sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Beklenenden farklı bir şey olamadı” diyen Başkan Battal İlgezdi, “Genel Merkezimiz, genel Başkanımız bana güvenlerini ilan etti. Onları mahcup etmeyeceğim. Ben teşekkür ediyorum. Ayriyeten en önemlisi Ataşehir halkını mahcup etmeyeceğiz. Sonuçta seçimi yeniden alacağız. Yeni gelen arkadaşlarımızla beraber Ataşehir’e daha güzel hizmetler yapacağız. Ben işime bakacağım. Benim hedefim Ataşehir halkı ile daha da bütünleşmek. Ben herkese başarılar diliyorum. Siyasi partiler yarış yapacak. Sonuçta bir tane kazanan olacak. Ben Ak Partili arkadaşıma da başarışlar diliyorum. Ben iddialı bir adamım. Ben seçimi kazanacağım. Seçim sloganımız; Desteğinizle geldik, güveninizle devam edeceğiz. Adaylık açıklamasındaki gecikmenin bana olumsuz hiçbir etkisi olmadı. Benim arkadaşlarım çalışıyor. 160 bin eve girdi benim arkadaşlarım şu ana kadar. Seçim Koordinasyon merkezini açacağız. Orada halkımızla, seçmenimizle de buluşacağız. Biz zaten çalışıyoruz, iş yapıyoruz Ataşehir’de. Dün bir miting yaptık. 25 – 30 bin diyorum (bazıları 35 – 40 bin diyorlar) kişi geldi. Bu insanlar kendiliğinden geldi. Demek ki sokakta hepimizin karşılığı var” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.