Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi’nin Kardeşlik Projesine Gençlerden İlgi Büyük

admin | 24 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset A- A+

 CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin Ataşehir’de yaşattığı ‘Kardeşlik projesi’ne ziyaret ettiği Ataşehir Ağrılılar Derneği gençlerinden destek geldi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kardeşlik projesini Ataşehir’de yaşatan İlgezdi, Ataşehir’de bulunan ve Anadolu’nun kültürel zenginliğini ilçede yaşatan dernekleri, Ataşehir esnafını ve ilçenin gençlerini  ziyaret ediyor.

Battal İlgezdi günün ilk ziyaret durağı Ataşehir Ağrılılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltıya katılarak başladı.

Ağrı ili dernek başkan ve yöneticilerinin katılım gösterdiği kahvaltıya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üye Adayları Abdullah Der ve Sabahattin Barış Ataşehir Ağrılılar Dernek Başkanı Ebubekir Tanrıkulu ve birçok Ağrılı hemşehriler katılım gösterdi.

“GELECEĞİN ATAŞEHİR’İNİ BİRLİKTE ÇALIŞARAK, BİRLİKTE YARATACAĞIZ”

Battal İlgezdi daha sonra Mevlana ve Mimar Sinan Mahalleleri gençlerinden oluşan 50 kişilik bir genç toplulukla Replik Kafe’de bir araya geldi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, gerek Ataşehir Ağrılılar Derneği’nde gerekse gençlerle buluşmasında yaptığı konuşmalarda amaçlarının Ataşehir’de ortak yaşamda, ortak anlayışla kardeşlik projesi olduğuna vurgu yaptı.

50 kişiden oluşan genç toplulukla  Replik Kafe’de bir araya gelen CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, gençlerle sorunlarının, isteklerinin ve gelecekten beklentilerinin istişaresini yaptı. Battal İlgezdi, kendisine sorulan sorulara da ayrıntılı yanıtlar verdi. İlgezdi: “Geleceğin Ataşehir’ini birlikte çalışarak, birlikte yaratacağız.” diyerek gençlerle yan yana, omuz omuza Ataşehir’in geleceğini planlayacaklarının altını çizdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.