Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi’den Çankırılılara Özel İlgi

admin | 03 Mart 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

KaradenizMaltepe’deki Cevahir Otel’de Karadenizliler Federasyonu tarafından düzenlenen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı ‘Karadeniz Konuşuyor’ toplantısına Başkan İlgezdi’de katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Karadeniz Bölgesi’ndeki illerin dernek federasyonlarının oluşturduğu ‘Karadenizliler Federasyonu’ tarafından düzenlenen bölge derneklerinin temsil edildiği ve Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı toplantıda bölge illerinin federasyonlar adına yapılan konuşmalarla başlayan toplantıda Artvin Dernekleri Federasyonu adına konuşmayı CHP Ataşehir ilçe Yöneticisi Tuncay Akın Orhan yaptı.

Bölge derneklerinin federasyonları adına birer temsilcinin yaptığı konuşmalar sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son konuşmayı yaptı.

“Karadeniz Konuşuyor” adıyla Karadeniz Konfederasyonu’nun düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, toplantıda Çankırı’yı temsilen bulunan ÇANDEF Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş ve Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı’nın bulunduğu Çankırı gurubuna özel ilgi gösterdi.

Beraberinde Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı ve eski belediye başkanı Cemil Ekşi ile birlikte Çankırılıların bulunduğu masaya gelen ve burada bir süre sohbet eden İlgezdi; Vizyontürk TV Program yapımcısı Zeynel Parmaksız’a röportaj verdi.

Toplantı ile ilgili yaptığı özel açıklamada Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi; “Karadenizliler bu sabah hem Genel Başkan Sayın Kılıçdaroğlu ile tanıştılar hem de sohbet ettiler iyi bir değerlendirme oldu. Umuyorum ki, temenni ederim ki bu sandığa yansır.”dedi. Ataşehir Belediye Başkan Adaylığı sorumuza; “Ben mevcut belediye başkanıyım. Halen görevime devam ediyorum.”şeklinde yanıt veren İlgezdi İstanbul Büyükşehir Adaylığı konusundaki sorumuza da; “İstanbul adaylığını Sayın Genel Başkanımız mutlaka değerlendiriyordur.”diyerek cevaplandırdı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.