Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi, ‘Türkiye’de Küçük Esnaf Yok Oldu’

admin | 14 Mart 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Ekonomi, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ataşehir esnafı ile buluşan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, son iki yılda küçük esnafın yüzde 70’inin kepek indirdiğine dikkat çekti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Son dönemlerde ülkemizdeki ekonomik daralma ile birlikte toplumun her kesiminde olduğu gibi esnaflarımızın da zorluklar içinde olduğunun altının çizildiği toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi ekibi olarak esnafın üzerindeki yükü hafifletmek için çalıştıklarını söyledi.

Esnaflar açısından ekonomik koşulların olumsuzluğuna işaret eden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ataşehir esnafı ile buluştuğu toplantıda,  “Ekonomik koşulların komşularımız olan esnaflar açısından hiç iyi olmadığını biliyorum. Büyük Holdinglerin AVM’leri ve market zincirleri sayesinde maalesef Türkiye’de küçük esnaf yok oldu. Son iki yılda küçük esnafın yüzde 70’i kepek indirmiş.  Günlerdir sokaklarda geziyorum siftah yapmadan dükkânını kapatan esnafımız var. Türkiye’nin gerçek tablosu budur. Önümüzde bir seçim var.  Eğer memnunsanız diyecek bir şey yok. Eğer memnun değilseniz değiştireceksiniz.” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.