Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi: ‘Suç Duyurusunda Bulunacağım’

admin | 12 Ocak 2020 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

Açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi, “Hakkımızda yürütülen karalama kampanyası ve çıkan haberler ile ilgili suç duyurusunda bulunacağım.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Eşine öncelik tanımayan kuaförün ruhsatını iptal etti” haberinin gerçeği yansıtmadığını iddia eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi, yaptığı paylaşımda, “Söz konusu işetme ile ilgili Belediyemize yapılan resmi şikayetler sonucu ruhsat ve eklere aykırı yerler tespit edilmiştir. Uyarılara rağmen iş yeri tarafından gerekli işlemler yapılmadığı için işletmenin ruhsatı iptal edilmiştir.” İfadelerine yer verdi.

Başkan Battal ilgezdi, bir başka paylaşımında, “Kamuoyunun 2 gündür gerçekdışı ve iftira bir haberle meşgul edildiğini iddia eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi, söz konusu kuaför ile ilgili Belediyemize ulaşan şikayetler sonucu ruhsat ve eklerine aykırı yer tespit edilmiştir. Ekiplerimiz bütün uyarılara rağmen iş yeri tarafından gerekli işlemler yapılmadığı için kuaförün ruhsatı iptal edilmiştir.” İfadelerini kullandı.

Söz konusu haberinin gerçeği yansıtmadığını iddia eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi, yargıya baş vuracağını kaydederek; “Hakkımızda yürütülen karalama kampanyası ve çıkan haberler ile ilgili suç duyurusunda bulunacağım.” Dedi.

NE OLMUŞTU?

Söz konusu kuaför ile ilgili şikayetler nedeniyle işlem yapılması ve ruhsata aykırı eklerin yıkılmaması üzerine mühürlenerek kapatılması, geçtiğimiz yılın başında Gamze Akkuş İlgezdi ile kuaförde yaşandığı iddia edilen randevu tartışmasına bağlanarak haberlere konu olmuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.