Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi, ‘Seçimi Sizlerin Desteğiyle Yüzde 60 İle Alacağız’

admin | 09 Mart 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla  etkinlik düzenleyen İçerenköy Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği, İçerenköylü kadınları Battal İlgezdi ile buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçerenköy Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği İçerenköylü kadınlarla buluşmasında konuşan Ataşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Ben ilk aday olduğum 2009’da yüzde 41, 2’nci seçimi yüzde 51 ile almıştım. Bu seçimi de sizlerin desteğiyle yüzde 60 ile alacağız.” Dedi.

Niyazi Yaman başkanlığındaki İçerenköy Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir etkinlik düzenleyerek İçerenköylü kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı.

İçerenköy Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği kadın kolları öncülüğünde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Ataşehir İçerenköy Gereen Park Otel’de düzenlenen ve kadınların yoğun katılımı ile gerçekleşen etkinliğe Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami yılmaz, Ataşehir Belediye eski başkan yardımcısı Sadık Kayhan’ın da araklarında olduğu meclis üyesi adayları, Ataşehr Belediye Meclis Üyesi ve önceki 1.başkanvekili Sadi Özata, STK kadın temsilcileri, İçerenköylü ve Ataşehirli kadınlar katıldı.

Programda konuşan İçerenköy Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Niyazi Yaman, destekleri nedeniyle Ataşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte Ataşehr Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek kadınların  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

Ücretteki eşitsizliğe ve kazanılmış hakların ellerinden alındığına ve kadına yönelik şiddete dikkat çeken Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, bu tabloyu değiştirmenin kadınların elinde olduğunun altını çizerek; “Bizde sosyal belediyecilik olarak ilçemizde yaşayan kadınlarımıza kurslar düzenliyoruz. Kendi işlerini kurmalarına yardımcı oluyoruz. Çünkü sosyal hayatın içinde olan kadın özgürleşecektir.” Dedi.

İçerenköy Sosyal Dayanışma, Yardımlaşma ve Kültür Derneği kadın kolları yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, seçimin kadınların desteği ile alınacağına işaret ederek, “İyi ki varsınız… Evde annesiniz. Eşsiniz… İşte eşinizin destekçisisiniz.” Şeklindeki ifadelerinden sonra; “Sizler olmasanız erkekler ne yapar acaba?” diye sordu.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün önemine vurgu yapan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi; “Bu gün bu salonlarda berabersek, bunu Mustafa Kemal Atatürk ve kurduğu Cumhuriyete borçluyuz. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarına minnet borcumuz var. İyi ki bu cumhuriyeti kurdunuz, bizler bu gün birlikte bu salonlardayız. Eğer Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurmasaydı, sizlere bu hakları vermeseydi bu gün sizlerle bir arada olma şansımız yoktu. Ben ilk aday olduğum 2009’da yüzde 41, 2’nci seçimi yüzde 51 ile almıştım. Bu seçimi de sizlerin desteğiyle yüzde 60 ile alacağız.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.