Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi Muhtarlarla Bir Araya Geldi

admin | 19 Ekim 2018 | Ataşehir, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ataşehir’in muhtarları ile buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Ataşehir Muhtarlar Derneği Hüseyin Uzun başkanlığında Ataşehir’in mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Muhtarlar, İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı talebini içeren dilekçesini teslim ederek tekrar başkan aday adaylığını ilan eden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin adaylığının hayırlı olması dileklerinin iletti.

Muhtarlara bazı hakları ilk olarak verenin Ataşehir Belediye Başkanı Batta İlgezdi olduğunu kaydeden Ataşehir mahalle muhtarları, İlgezdi’ye desteklerini dile getirdiler. Muhtarlar siyasilerin yerel seçimlerde muhtar adaylarına karşı tarafsız davranmalarının da gereğine işaret ettiler.

Ataşehir Belediye Başkanlığı süresinde muhtarlara desteğinin sürdüğünü, yeni dönemde de  muhtarların yanında olacaklarını, Muhtarların haklarını alması için mücadelelerine katkı vereceklerini dile getirdi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.