Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi, ‘Millet Bahçesini Beraber Yapacağız’

admin | 08 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Cumhurbaşkanlığı projesi olan Millet Bahçesi’nin devletin projesi olduğunu, seçilirse devlet ile birlikte yapılacaklarını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Siyasilerin seçilene kadar partilerinin adayı, seçildikten sonra kentin tamamının Başkanı olduğunu kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Cumhurbaşkanlığı projesi olan Millet Bahçesi’nin devletin projesi olduğunu, seçilirse devlet ile birlikte Gümrük Sahasına yapılacak olan Millet Bahçesi’ni devleti ile birlikte yapacağını söyledi.

CUMHURBAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM MİLLET BAHÇESİ SÖZÜ VERMİŞ

İlçe belediyesinin hem ekonomik hem de teknik olarak bu projeyi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını ifade eden CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ekrem İmamoğlu seçilirse İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile kısa zamanda tamamlayacakları Millet Bahçesi projesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da desteğini alacaklarına inandıklarını vurgulayarak; “Gümrük alanı için Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum Millet Bahçesi sözü vermiş. Beraber yapacağız. Gümrüğü taşıyacaklar. Millet Bahçesi yapacağız. Cumhurbaşkanı benim de Cumhurbaşkanım. Herkesin Cumhurbaşkanı. Farklılık var mı? Yok öyle bir şey… O proje devletin projesi.” Dedi.

BERABER YAPACAĞIZ. HEPİMİZİN ORTAK PROJESİ

Millet Bahçesi projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın projesi olduğunu vurgulayan Battal İlgezdi, “O mülkiyet Ataşehir Belediyesi’nin değil. Ataşehir Belediyesi’nin ne bütçesi yeter. Ne de mülkiyeti ile ilgili sorunu çözer kendisi. Orası devletin bünyesinde… Sayın Cumhurbaşkanımızdan söz alınmış. Yapsın teşekkür ederiz. Beraber yapacağız. O proje hepimizin ortak projesi.” Şeklinde konuştu.

BÜYÜKŞEHİR İLE BERABER YAPACAĞIZ

İlgezdi, açıklamasında “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni biz kazanırsak gideceğiz Sayın Cumhurbaşkanımızdan rica edeceğiz Büyükşehir ile beraber yapacağız. Devleti beraber yöneteceğiz.” İfadesine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.