Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’nda

admin | 26 Temmuz 2019 | Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Türkiye A- A+

Afyokarahisar’da CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de olduğu belediye başkanları katılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye genelinde 11’i büyükşehir, 10’u da il olmak üzere 252 belediye başkanlarını kampa alarak yerel yönetimler politikasının belirleneceği CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenliyor.

Türkiye genelinde CHP’li 252 belediye başkan ile birlikte Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de Afyokarahisar’daki CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılıyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Afyokarahisar’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan belediye başkanlarının katıldığı CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı ile ilgili paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde sosyal demokrat belediye başkanlarımızla CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’ndayız. Ülkemizin dört bir yanında şeffaflık ve hesap verilebilirlik pusulamız olmaya devam edecek.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.