Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi ‘Benim Partim Ataşehir’de Halk’

admin | 09 Mart 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ataşehir’deki Kastamonu İhsangazi Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve Şerife Bacı Anma etkinliğinde Kastamonu ve İhsangazilileri Battal İlgezdi ile buluşturdu.

Recep Kenan/ithaber.com

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, vatanı uğruna donarak şehit olmayı göze alan Şerife Bacı’nın torunları olan Kastamonuların derneği olan İhsangazi Eğitim Tanıtım Dayanışma ve Kültür Derneği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve Kastamonulu Şerife Bacı’yı Anma Programı düzenledi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve Kastamonulu Şerife Bacı’yı Anma Programı konuşan, Battal ilgezdi, “Kastamonu ilimiz Türkiye’de en fazla şehit veren ilimizdir. Kastamonu ilimiz 150 bin yıllık geçmişiyle Anadolu’nun çok önemli bir merkezidir. Evliyaların, alimlerin, şairlerin yurdudur. Ne mutlu Kastamonuluyum diyene…” dedi.

Ataşehir Belediyesi ve Kastamonu İhsangazi Eğitim Tanıtım Dayanışma ve Kültür Derneği (İHDER)’in ortaklığında düzenlenen Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin katıldığı Kastamonuluların buluşma gecesi çok yoğun katılımla gerçekleşti.

Programda İHDER (Kastamonu İhsangazi Eğitim Tanıtım Dayanışma ve Kültür Derneği) Kadın Kolları Başkanı ve İHDER Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahir Kipritci yaptıkları konuşmalarla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün anlam ve önemine işaret ederek, Kastamonulu Şerife Bacı’yı şükran ve minnetle andılar. Yaptıkları konuşmalarda kendilerine destek olan Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek, hemşerileri meclis üyelerine destek olunmasını istediler.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve Kastamonulu Şerife Bacı’yı Anma Programına Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ve İHDER (Kastamonu İhsangazi Eğitim Tanıtım Dayanışma ve Kültür Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mahir Kipritci ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Mustafa Kemal Aldoğan, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sadi Özata,  Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi adayları Sadık Semih Kayhan, Kudert Aslan, Mehmet Alver, Hüsnü Kemerci ve Ertuğrul Baysal, Hatice Işık, İçerenköy Mahallesi muhtar Adayı Sinan İsabetli Kastamonu ve İhsangazililer ile Ataşehiriler katıldı.

UMUDUN, EMEĞİN, SEVGİNİN ADIDIR KADIN

Tüm Kastamonulu STK temsilcilerine sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, İHDER(Kastamonu İhsangazi Eğitim Tanıtım Dayanışma ve Kültür Derneği) tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ve Kastamonulu Şerife Bacı’yı Anma Programında yaptığı konuşmada; “Umudun, emeğin, sevginin adıdır kadın. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor hepinize sevgi ve saygılar sunuyorum. Yavrusuyla, Kurtuluş Savaşında, Cumhuriyetin kuruluşunda, cepheye giderken donan Şerife Bacı’nın torunları, hoş geldiniz. Kastamonu’nun çok ayrı özelliği vardır. Kastamonu Cumhuriyetin temel taşı, çimentosudur. Mustafa Kemal ve arkadaşları, Cumhuriyeti kurarken ışığını Kastamonu’dan aldı.” İfadelerine yer verdi.

KASTAMONU TÜRKİYE’DE EN FAZLA ŞEHİT VEREN İLİMİZDİR

İlgezdi konuşmasını, “Kastamonu ilimiz Türkiye’de en fazla şehit veren ilimizdir. Kastamonu ilimiz 150 bin yıllık geçmişiyle Anadolu’nun çok önemli bir merkezidir. Evliyaların, alimlerin, şairlerin yurdudur. Ne mutlu Kastamonuluyum diyene…” ifadeleri ile sürdürdü.

HEDEFİMİZ ATAŞEHİR’İ MARKA HALİNE GETİRMEK

Kastamonu’nun güze doğasıyla, insanlarıyla ve en önemlisi kardeşlik ve sevginin çok yoğun bir il olduğun altını çizen Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Ben 2009 yılından beri Ataşehir’de belediye başkanıyım. Yanlışlarımla doğrularımla bir 10yılı tamamladım. Sonuçta eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir. Hiç kimse dört dörtlük değildir. Hedefimiz önümüzdeki 5 yılda Ataşehir’i marka haline getirmek.” Dedi.

BU SEÇİM BEKA SEÇİMİ DEĞİL BELEDİYE BAŞKANI SEÇECEKSİNİZ

Üsküdar, Kadıköy ve Ümraniye’den ayrılan mahallelerle ilçe olduğunu, bir masa ve sandalye ile belediyenin kurulduğunu hatırlatan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, binlerce öğrenciye hazırlık kursları verdiklerini kaydederek; “Kültür merkezleri yaptık. Daha fazlasını yapmak istedik ama Büyükşehir bizde olmadığı için çözemedik. Sizden bir şey rica ediyorum. Önümüzde seçim var. Bu seçim beka seçimi değil. Biz Cumhurbaşkanımızı Haziranda seçtik. Saygımız sonsuz. Bu seçimde Ataşehir’de belediye başkanı seçeceksiniz. İstanbul’da da Büyükşehir belediye başkanı seçeceksiniz.” Diye konuştu.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kastamonu İhsangazi Derneği Etkinliği Battal İlgezdi Battal İlgezdi konuşuyor.

Recep Kenan paylaştı: 8 Mart 2019 Cuma

CHP 30 YILDIR İKTİDARDA DEĞİL

“Siyasetçiler diyor ki; İstanbul’da deprem alanları imara açıldı. Alabildiğince konutlar yükseldi. İmar arttı. Şunu diyorlar; bu CHP yok mu…! Sevgili dostlar Cumhuriyet Halk Partisi 30 yıldır iktidarda değil.  Bu gün deprem alanları imara açılmışsa, konutlar yükselmişse, AVM’ler artmışsa, küçük esnaf yok oluşsa kendimizi eleştireceğiz. Ben bir seçimde de Büyükşehirde Ekrem İmamoğlu’na vermenizi istiyorum. Ekrem İmamoğlu Başkanlığını aldığında, Ataşehir’deki tüm sorunları ben ve arkadaşlarım 6 ayda çözecek. En bu sözü size veriyorum.”

ATAŞEHİR’DE İMAR ÇIKIYOR GÜMRÜK TAŞINIYOR

“Şimdi telefonla bir günde Ataşehir’de imar çıkıyor. Bir günde Gümrük taşınıyor. Hali taşıyacağız diyorlar ortada hal mal yok. Nerede hal? Böyle bir siyaset olmaz. Yenisahra ve Barbaros’un planlarını iptal ettiridiler. Bir günde plan çıkardılar. Planı yapan Ataşehir Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Ak Partili Meclis üyeleri ortak yaptılar. Madem planları geçirdiyseniz onaylayın. Niye onaylamıyorsunuz? Çünkü planları seçimden sonra iptal edeceksiniz. İçerenköy planlarını Meclisten geçirdik Büyükşehir’de bekliyor. Buyurun, onaylayın. Hangi siyasi görüşten olursak olalım, mülkiyetin sağcısı solcusu olmaz.” dedi.”

BİZ BU KENTİ HEP BERABER YÖNETECEĞİZ

“Ben 2009’da Belediyede Milliyetçi Harket Partisi, Ak Parti ve Saadet Partisi’nden arkadaşlarla bir kadro oluşturdum. Çünkü biz bu kenti hep beraber yöneteceğiz. Yerel yönetimin partisi olmaz. O anlamda sizlerden destek istiyorum. Bu seçimde Cumu7riyet Halk Partisi’ne oy vereceksiniz. 20+4’ü çıkartacağız ve sizlere hizmet edeceğiz. Ben iddia ediyorum yüzde 60 ile Ataşehir’i alacağız. Ataşehir’de yanan ışıklar sönmesin diye alacağız.”

BENİM PARTİM ATAŞEHİR’DE HALK

“Sancaktepe’ye, Üsküdar’a, Beykoz’a gidin Saat 17,00’dan sonra sosyal yaşam yok. Ataşehir’de 24 saat sosyal yaşam var. Niye var? Battal İlgezdi ve kadrosu olduğu için var. İster ağcı olun, ister solcu olun, hangi görüşten olursanız olun hepiniz bizimsiniz. 3 gündür afişlerimi indiriyorlar. İndirin, canınız sağ olsun. Ben Ataşehir’de milletin yüreğine yazılmışım. Benim partim Ataşehir’de Halk…”

Program bölge sanatçılarının seslendirdiği eserler ile devam etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kastamonu İhsangazi Derneği Etkinliği

Recep Kenan paylaştı: 8 Mart 2019 Cuma

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.