Hoşgeldiniz  

Battal İlgezdi Ataşehir’deki İl Derneklerini Ziyaret Ediyor

admin | 21 Mart 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ataşehir’deki il derneklerini ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Çankırı ve Nevşehir dernekleri üyeler ile bir araya geldi.

BATTAL İLGEZDİ ATAŞEHİR’İ İL İL GEZİYOR

Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği Kendi Mekânlarında Battal İlgezdi’yi Ağırladı

Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği kendi mekanlarında  Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’yi ağırladılar. İlgezdi’ye CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Eski MHP İlçe Başkanı ve İyi Parti kontenjanından Meclis Üyesi Adayı Oğuz Sarul, CHP Ataşehir  Meclis Üyesi Adayları Sadık Kayhan ve Ertuğrul Baysal da eşlik etti.  Battal İlgezdi konuşmasında yeni dönemde STK’ları, okul aile birliklerini ve site yönetimlerini kurumsallaştıracaklarını da ifade etti.

Battal İlgezdi Ataşehir Tüm Çankırılılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanının kadın olması üzerine  (Dernek Başkanı Nuray Karakuş) STK’ların kadınların elinden geçtiği zaman daha doğru işlere vesile olunacağını söyledi. İlgezdi: “ Kadınların dokunduğu her eylemin güzelleşeceğinden eminiz. Kadınların olmadığı yerde doğru dürüst bir şey olmayacağını düşünüyorum.” diyerek sivil toplum kuruluşlarında kadınların yerinin daha fazla olması gerektiğine dikkat çekti.

“TÜRKİYE’DE SİYASET ÇOK GERGİN, BU KADAR GERGİNLİĞE GEREK VAR MI?”

“Seçim sürecinde derneklerin davetlerini kırmayıp zaman buldukça bir araya geliyoruz. Artık bizler bu buluşmalarda kendimizi tanıtmayı geçtik, 10 yıldır beni tanıyorsunuz. Belediyemizde 3500 kişi çalıştırıyoruz. Yaptığımız işleri Ataşehir halkıyla birlikte yürütüyoruz. Bildiğiniz gibi yakında sandığa gideceğiz. Bu seçimler beş yılda bir tekrarlıyor. Köylerdeki muhtarlık seçimi gibi belediye başkan seçimleri de…  Burası ilçe buralarda da ilçelere belediye başkanı seçiyoruz. Niye bunları söylüyorum? Çünkü Türkiye’de siyaset çok gergin, bu kadar gerginliğe gerek var mı? Hep söylüyorum hep de söyleyeceğim bizim üç şeye ihtiyacımız var. Barış, huzur ve kardeşliğe… Şuan ekonomik kriz içerisinde ülkemiz, bunlar geçer. Önemli olan bir an önce ülkemizde siyasi açıdan yaşanan tansiyonun düşürülmesi…”

“EKREM İMAMOĞLU GELİRSE 5, BİNALİ YILDIRIM GELİRSE 6 AYDA SORUNLARI ÇÖZERİM”

“Ben yeni dönemden umutluyum. Çünkü daha önce bize yaşatılan imar sorunu Sayın Kadir Topbaş’ın bir türlü imar planlarını uygulamaya koymayışını yaşamayacağımıza inanıyorum. 31 Mart’ta CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile biz, sorunlarımızın hepsini çözeriz. İmamoğlu derinden derinden geliyor.  Diyelim ki diğer aday Sayın Binali Yıldırım kazandı ben yine de şimdiye kadar Ataşehir’e Büyükşehrin yaşattığı sorunları yaşatmayacağına inanıyorum. İmamoğlu gelirse tüm sorunları beş ayda, Binali Yıldırım gelirse altı ayda çözerim. Biz yeni dönemden çok umutluyuz. Üretmeden tüketen bir toplum olmaktan çıkacağız.”

 “BU OKULA BEN YARDIM YAPTIM, İSMAİL ERDEM PANKARTI ASTIRMIŞ CANI SAĞ OLSUN”

“Önümüzdeki dönem STK’lar, okul aile birlikleri ve site yönetimlerinin hepsini kurumsallaştıracağım. Bu şekilde daha sağlıklı iletişim kurup, daha pratik çözümler üreteceğiz. Ataşehir’de çok site var. Sitelerde vatandaşlar dilekçesini vererek talebini bildirip uygulamaya aldıracak. Çalışmalar her zaman olduğu gibi adil ve eşit bir şekilde olacak. Aynı şey okul aile birlikleri için de geçerli. 10 yıldır okullara o kadar çok yardım yaptık ki gerçi seçim çalışmalarında okulların önüne Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan  Adayı Sayın İsmail Erdem  bu okula ben yardım  yaptım pankartı astırmış ama olsun  canı sağ olsun. Okullarda da düzenlemeye girerek her okulun ihtiyacını eşit bir şekilde çözeceğiz. STK’lara gelince öncelikle şunu söyleyeyim; sivil toplum kuruluşları Türkiye’nin dinamosudur. Onlar  Anadolu’nun kültürünü burada yaşamamızı sağlıyor. STK’lara da bir düzen koyacağız.  Derneklerimizi tek dernek çatısı altında kurumsallaştıracağız.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.