Hoşgeldiniz  

Batı Ataşehir ve Belediye’ye Yeni İETT Seferi

admin | 03 Ekim 2018 | Ataşehir, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Kadıköy Küçükbakkalköy arasında sefer yapan 21B hattı güzergahında 02.10.2018 tarihi itibarıyla yapılan değişiklikle  Ataşehir Belediyesi’nin de yer aldığı Batı Ataşehir’e uzatıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İETT resmi web sitesi https://www.iett.istanbul/tr ‘de de duyurulan değişikliğe göre, gidiş yönünde Batı Ataşehir durağından güzergaha başlayarak sırasıyla Ataşehir Belediyesi – Ardıç Sokak – Menekşe Sokak – Cumhuriyet Parkı – Mimar Sinan Camii – A. Atatürk Mh. – Ataşehir Plazalar – Turgut Özal Bulvarı – Çiçek Kent – Spastik Çocuklar Vak. – Taşspor – Mustafa Kemal Anadolu Lisesi – Faik Somer Lisesi duraklarından geçerek Kılıç Reis Sokak durağından güzergaha devam edecektir.

Dönüş yönünde ise Kılıç Reis Sokak durağından sonra sırasıyla Faik Somer Lisesi – Mustafa Kemal Anadolu Lisesi – Taçspor – Spastik Çocuklar Vak. – Çiçek Kent – Turguz Özal Bulvarı – Ataşehir Plazalar – A. Atatürk Mh. – Ataşehir Bulvarı – Mimar Sinan Camii – Cumhuriyet Parkı – Ataşehir Bulvarı – Menekşe Sokak – Ardıç Sokak – Ataşehir Belediyesi duraklarından geçerek Batı Ataşehir durağında seferi tamamlayacaktır.

KÜÇÜKBAKKALKÖY MUHTARI YAKUP CEBİROĞLU DUYURDU

Değişikliği sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyuran Küçükbakkalköy Muhtarı Yakup Cebiroğlu, seferlerin de sıklaştırılması için çalıştığını kaydederek; “2 buçuk senenin ardından yoğun istek ve çabalarımız sonucu 21 B otobüs hattı uzatılarak Ataşehir Belediyesi , Diş Hastanesi , Ataşehir Migros, Batı Ataşehir durakları eklenmiştir. Halkımıza hayırlı olsun. Bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyen İETT Anadolu Yakası Ulastirma Müdürü sn. Ahmet Karaalioğlu’na teşekkür ederim” dedi.

2 YENİ HAT TALEBİ

Küçükbakkalköy Muhtarı Yakup Cebiroğlu, paylaşımında 2 ye3ni hat talebinin de olduğunu vurguladığı duyurusunda; “ Mahallemizin Taç Spor Novada tarafından Üsküdar ve Metro hattına (carrefour ) 2 yeni hattın çalışmalarına başlamış bulunuyoruz. Her şey siz değerli sakinlerimizin daha iyi bir mahallede yaşaması için” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.