Hoşgeldiniz  

BAŞKANI İLGEZDİ ANADOLU KÜLTÜRLERİ FESTİVALİNİ ZİYARET ETTİ

admin | 30 Eylül 2017 | Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Başkanı Battal İlgezdi eşi CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili ve TBMM İHİK Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, kızları Turnam ile Anadolu Kültürlerin Dayanışması Festivali’ni ziyaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi eşi CHP PM Üyesi, İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İzleme Komisyonu Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi kızları Turnam ile birlikte Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı’nda geçekleştirilen 1. Ataşehir Anadolu Kültürleri Dayanışması Festivali’ne katılarak derneklere ait stantları ziyaret etti.

1.Ataşehir Anadolu Kültürlerin Dayanışması Festivali ziyaretine CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ile birlikte CHP Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Mahmut Tanal, PM ve MYK eski üyesi, TBMM 22. Dönem CHP İstanbul milletvekili Berhan Şimşek katıldı.

Festival ziyaretinde Recep Kenan aracılığı ile itvhaber’e açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, STK’ların bir araya gelerek bir festival düzenlediklerini kaydederek, “Bildiğiniz gibi Ataşehir’deki sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek bu festivali düzenlediler. 7 gündür kültürlerini tanıtmaya çalışıyorlar. Bu anlamda emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Eksikleri olmasına rağmen gayet güzeldi. Yenisi daha iyi olacaktır. Konum itibarı ile seneye daha güzel bir yerde yapacağız. Emeği geçen herkes sağ olsun, var olsun” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.