Hoşgeldiniz  

Başkan İlgezdi, ‘Kazanan ve Kaybedenin Olmadığı Bir Seçim’

admin | 18 Kasım 2019 | Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde delege seçimi için oy kullanan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yaptığı açıklamada, “Kazanan ve kaybedenin olmadığı bir seçim süreci yaşıyoruz.” Dedi.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’de kızları turnam ile ikamet ettikleri Küçükbakkalköy Mahallesi’ne gelerek delege seçiminde oylarını kullandılar.

BATTAL İLGEZDİ: “PARTİMİZ İKTİDARA GİDİYOR”

Oy verme işlemi sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, delege seçimlerini “kazananın ve kaybedeni olmayan seçim” olarak niteleyerek;  “Bildiğiniz üzere partimizde kongre süreci başladı. Partililerimiz yoğun katılımla sandığa gidiyor. Bazı mahallelerimizde tek bazı mahallelerimizde çift liste çıkıyor. Kazanan ve kaybedenin olmadığı bir seçim süreci yaşıyoruz. Mahallelerimizde delege seçilen partililerimize başarılar diliyor, emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Bir ay sonra İlçe İl kongremiz gerçekleşecek. Partimiz iktidara gidiyor, kongre sürecimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.