Hoşgeldiniz  

Başkan Adayı Battal İlgezdi Ataşehirli Kadınlarla Buluştu

admin | 15 Şubat 2019 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları tarafında 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte  Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi Ataşehirli kadınlarla buluştu.

 Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehirli kadınlar, Green Park otelde Sevgililer Günün kapsamında düzenlenen kahvaltılı programda sahne alan sanatçıların seslendirdiği türkülerle eğlenere günün tadını çıkardılar.

Programda konuşan CHP Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi, “Cumhuriyeti siyasi görüşü, inancı ve dini fark etmeksizin hep beraber kurduk.  Hep beraber yaşatacağız. Hep beraber Cumhuriyete sahip çıkacağız.” Dedi.

Recep Kenan paylaştı: 14 Şubat 2019 Perşembe

Ataşehirli kadınları kapıda gül vererek karşılayan CHP Ataşehir kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve ekibi konuklarıyla yakından ilgilenerek hem sohbet ettiler hem de sorunlarını dinlediler.

Ataşehirli kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe; CHP Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez,  Ataşehir Belediye meclis üyesi Abdullah Der, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, CHP Ataşehir İlçe Ana kademe ve kadın kolları yöneticileri, Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu ile kadınlar katıldı.

“BUGÜNÜ SİZ DEĞERLİ KOMŞULARIMIZLA KUTLAMAK İSTEDİK”

Ev sahibi olarak özel günlerde 14 Şubat’ı Ataşehirli kadınlarla birlikte kutlamak istediklerini kaydeden CHP kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan; “Bugün Sevgililer Günü. Sevgi yaşamı anlamlı kılan, toplumsal birlik ve dayanışmayı sağlayan en önemli kavramdır. Bizler bu bağlamda önemsediğimiz bugünü en sevdiklerimiz siz değerli komşularımızla kutlamak istedik.” şeklinde konuştu.

“ÖNCE KADINLAR DİYEN BAŞKANIMIZA GÜVENİYORUZ”

Programa destek verenlere teşekkür eden Hamiyet Ardıbatan; “Bu özel günde bir arada olabilmek adına düzenlediğimiz bu etkinliğin gerçekleşmesinde destek olan başta Ataşehir belediye başkanımız Sayın Battal İlgezdi’ye ve Ataşehir Belediyesine teşekkür ederiz. 2009 da göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği her proje ile kadınların, çocukların ve gençlerin hayatına dokunan katkı sağlayan, daima önce kadınlar diyen başkanımıza güveniyor ve bu yaklaşımın 31 Mart 2019 seçimlerinde başta Ataşehir ve İstanbul olmak üzere tüm ülkemizde karşılık bulmasını diliyoruz. Bu vesile ile katılımınızdan dolayı 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyor hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.” dedi.

BATTAL İLGEZDİ’YE ATAŞEHİRLİ KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Ataşehirli kadınların yoğun ilgi ve alkışları arasında salona giren ve tüm masaları dolaşarak kadınlarla selamlaşan Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, anneleri ile birlikte etkinliğe katılan çocuklara yakın ilgi gösterdi ve fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

 “SOY BABADAN GELMEZ, ANNEDEN GELİR”

5 yaşındaki Eliza Sapan isimli çocukla birlikte kürsüye gelerek katılımcıların Sevgililer Gününü kutlayan Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi; konuşmasına “ Her zaman söylerler soy babadan gelir, aslında soy anneden gelir. Bunu lütfen kadınlar bir kenara yazsın. Asla soy babadan gelmez, anneden gelir. Aslında bana göre, hep sevgililer günü. Evde kalkıyorsunuz eşinize ve çocuğunuza günaydın diyorsunuz. Bu anlamda günümüz hep böyle olsun, güzel olsun.” İfadeleri ile başladı.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Bu günümüzü borçlu olduğumuzun altını çizdiği Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duygularını ifade Battal İlgezdi, “Mustafa Kemal Atatürk’ün varlığı sayesinde buradayız. Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet olmasaydı, bugün bu salonlarda hiç birimizin olma şansı yoktu. Onun için Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarına minnet borcumuz var. Cumhuriyet kurulmasaydı, bugün bu konuşma şansımız olmazdı. Bugünlerde Mustafa Kemal Atatürk konuşulmuyor. Gittiğimiz noktalarda her zaman minnet ve şükranla anıyorum. Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurdu ve kadınlarımıza hediye etti. Onu korumak ve kollamak en büyük görevimizdir” diye konuştu.

 “CUMHURİYETİ BERABER KURDUK BERABER CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

“Bizim CHP’lilerin bir alışkanlığı var” diye konuşmasını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi şu ifadelere yer verdi:
“Bizim CHP’lilerin bir alışkanlığı var. Cumhuriyeti biz kurduk, biz yaşatacağız. Hayır! Cumhuriyeti siyasi görüşü, inancı ve dini fark etmeksizin hep beraber kurduk.  Hep beraber yaşatacağız. Hep beraber Cumhuriyete sahip çıkacağız.”

TÜRKİYE’NİN BÜTÜN DAĞLARIN DA ÇİÇEKLER AÇIYOR

“Bir diğer hususta İzmir’in dağlarında çiçekler açar. Hayır! Türkiye’nin bütün dağların da çiçekler açıyor. Hakkâri’sinde, Ordu’sunda, Trabzon’unda ve Edirne’sinde… Bu anlamda çiçeklerin hepsine sahip çıkacağız. Asla CHP olarak hiç kimseyi ayrıştırmayacağız. İnsanların ırkından, mezhebinden, giyiminden dolayı ayrıştırmayacağız. Bizim en büyük özelliğimiz hep beraber yaşayacağız.”

SZİ HANIMEFENDİLERE ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

“12 Eylül darbesi ile insanlar ayrıştırıldı. Ülke de bir ayrım başladı. Efendim; türban takamazsın. Benim annem takıyor, sen neye göre yasaklıyorsun. Okula gidemezsin… Böyle bir anlayış tarzı yok. Cumhuriyetin en büyük özelliği birlikte yaşamak, özgürce yaşamak, birbirine saygı göstermesidir. Toplumun en büyük ihtiyacı sevgi ve saygıdır. Bu anlamda da siz hanımefendilere çok önemli görevler düşüyor. Onlar kin beslemiyor, onların kalbi, yüreği büyük. Sevgi dolu. Hepinizin gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.