Hoşgeldiniz  

Bahçekapılı’ya 70. Yaşında 70 Aile Bireyi Sürprizi…

admin | 23 Nisan 2019 | Genel, Magazin, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Kültür dergisinin Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı, TRT Radyo Tiyatrosu ve oyun uyarlamalarıyla tanınan Tülay Bahçekapılı, 70 yaşına girişini geniş ailesiyle kutladı.

14 yıldan beri Ataşehir’de yayım yaşamını sürdüren Ataşehir Kültür dergisinin Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı, TRT Radyo Tiyatrosu ve Arkası Yarın izlencelerine yaptığı oyun uyarlamalarıyla tanınan Tülay Bahçekapılı, önceki gün 70 yaşına girişini geniş ailesiyle kutladı.

Atatürk Mahallesi’ndeki Adana Park Restoran’da aileden 70 kişinin katıldığı sabah kahvaltısıyla yeni yaşına giren Tülay Bahçekapılı, aile bireylerini bir arada gördüğünde gözyaşlarını tutamadı. Bir süre önce geçirdiği ağır sağlık sorunu nedeniyle aile bireyleriyle bile görüştürülmeyen Bahçekapılı’nın iyileştikten sonra katıldığı ilk kalabalık toplantı yaş gününde oldu. Bu nedenle çok heyecanlı olduğu görülen Bahçekapılı’yı salona girişinde eşi, çocukları, damadı, torunları, kardeşleri, eltileri, görümceleri ve yeğenleri alkışlarla karşıladı. Duygulu anlar yaşayan Tülay Bahçekapılı’ya eşi, gazeteci-yazar Alâettin Bahçekapılı eşlik etti.

Bahçekapılı geniş ailesinin sürpriz doğum günü kahvaltısının ardından şöyle dedi: “Sevginin insanı diri tuttuğunu ve yaşama bağladığını bilirim.  Gerçek sevginin karşılıksız olduğunu da bilirim. Ama böylesine bir sevgiyi hak edebilmek için insanın bir sorumluluk üstlenmesi gerekirmiş, şimdi anladım: Seveni mahcup etmemek için dimdik ayakta durmak ve sevene acı yaşatmamak için sağlığa özen göstermek sorumluluğudur bu.”

70 yaşına 70 kişilik yakın aile bireyleriyle giren Tülay Bahçekapılı’ya meslektaşları olarak biz de mutlu, sağlıklı, uzun ömürler diliyoruz.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.