Hoşgeldiniz  

Bağımsız Başkan Adayı Cumali Kantarcı Basın Mensuplarıyla Buluştu

admin | 06 Mart 2019 | Ataşehir, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart 2019 Yerel Seçimler Bağımsız Ataşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Kantarcı, seçim çalışmaları kapsamında basın mensupları ile bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya gelen Bağımsız Ataşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Kantarcı, hedeflerini açıkladığı basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

İlerleyen zamanlarda açıklayacağı projeleri ile Ataşehirlilere hizmet etmeyi amaçladıklarını kaydeden Bağımsız Ataşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Kantarcı, altyapı ve çevre sorunlarının aday olmasındaki en önemli sebeplerden olduğunu kaydederek; “Vatandaşlar muğdur edildiği için, hizmet için çıktık biz bu yola. Seçim zamanlarında vaatlerin havada uçuştuğu ve hiçbir vaadin yerine getirilmediği bir ilçe. Biz bu ilçeye kendi değerlerimiz, kişiliğimizle hizmet verebilmek için yola çıkıp  aday olduk.  İnşallah milletimiz bizim düşüncelerimizi, gayretlerimizi görür ve oy verir.” Dedi.

Recep Kenan paylaştı: 6 Mart 2019 Çarşamba

Ataşehir’in bazı mahallelerinde mülkiyet hakları ile ilgili ciddi sorunların olduğuna işaret eden Bağımsız Ataşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Kantarcı, Ataşehir’de alt yapıda büyük eksikliklerin olduğunu iddia ederek; “Belediyenin imkanları var. Kadrosu da var. Yönetim olarak bu kadroya hüküm edemiyorlar. Bizim gayemiz bu kadroyla, daha verimli, daha güzel şeyler yapmak… “diye konuştu.

Hedeflerini; Örnek modern şehirlerin alt yapılarını Ataşehir’de uygulamak, Hayvan Barınaklarını Avrupa standartlarına taşımak, İlçedeki spor salonlarını gençlerin hizmetine açmak, ücretsiz Lise ve Üniversite kursları açmak,  Mahalle Meclisi ile birlikte Mahalle Konseyleri oluşturmak, Yürüyüş ve bisiklet yolları ile otoparklar ve kreşlerin ücretsiz kullanımını sağlamak, Ücretsiz otobüs seferleri düzenlemek olarak sıralayan Bağımsız Ataşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Kantarcı, diğer hedefleri arasında yer alanları ise; imar problemlerini çözüme kavuşturmak, Belediye vergi yüklerini hafifletmek, eğitim, sağlık ve dini alanları korumak ve geliştirmek,  sanat ve mesleki seminerler düzenlemek ve halkın kaynaklarının halka verilmesini sağlamak olarak ifade etti.

Ekibi ile basının karşısına geçen Bağımsız Ataşehir Belediye Başkan Adayı Cumali Kantarcı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.