Hoşgeldiniz  

AYEDER: ‘Geleneksel Erzincanlılar Şöleni Ertelendi’

admin | 12 Şubat 2018 | Gündem, Manşet, Son Dakika, Üst Manşet A- A+

Yönetim Kurulu adına Başkan Gürsel Sarımaden imzasıyla açıklama yapan AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği), 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleninin ertelendiğini duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Güres Sarımaden başkanlığındaki AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) Yönetim Kurulu öncülüğünde düzenlenen 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni, gelişen süreci ve gelen şehit haberleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.  

Güres Sarımaden başkanlığındaki Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklama ile birlik ve beraberliğin egemen olduğu 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’nin 18 Şubat Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacağı konusunda gerek sosyal medyada gerek davetler ile duyurular yapıldığının vurgulandığı açıklamada, organizasyon hazırlıkları devam ederken birbiri ardına gelen şehit haberlerine kayıtsız kalamadıklarının altını çizerek, yapılan istişareler sonunda 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleninin ileri bir tarihe ertelenme kararı aldıklarını belirttiler.

AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) Yönetim Kurulu Adına Başkan Gürsel Sarımaden imzasıyla 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleninin ertelendiği duyurulan açıklama:

“Birlik ve beraberliğin egemen olduğu 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni’ni 18 Şubat Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapacağımız konusunda gerek sosyal medyada gerek davetlerimiz ile duyurular yaptık. Hazırlıklarımız sürerken bir yandan da ülkemizde gelişen süreci takip ettik ve birbiri ardına gelen şehit haberlerine kayıtsız kalamadık.

Bize gönül veren tüm hemşehrilerimiz, Erzincan’lı İşadamlarımız, Sivil toplum kuruluş başkanları ve yöneticileri, Basın emekçilerimiz ile istişare ettik.

Öncelikle gözünü kırpmadan memleketimizin birliği için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, Kederli ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Yaşanan tüm acı hepimizin ortak acısıdır.

Bu sebeple;

18 Şubat Pazar günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenleyeceğimiz 6. Geleneksel Erzincanlılar Şöleni Yönetim Kurulu’muzun almış olduğu karar gereği ileri bir tarihte yapılması planlanmak üzere ertelenmiştir.

AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği)

Yönetim Kurulu Adına

Başkan Gürsel Sarımaden”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.