Hoşgeldiniz  

AYEDER ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

admin | 04 Ocak 2020 | Ataşehir, Genel, İstanbul, Manşet, Türkiye A- A+

Gürsel Sarımaden başkanlığındaki AYEDER yönetimi, Ataşehirli basın çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Gürsel Sarımaden başkanlığındaki AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) yönetimi Ataşehirli basın çalışanlarıyla kahvaltıda bir araya gelerek “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Geleneksel hale getirilen 10 Ocak’ta basın çalışanlarının yoğun gündemi olasılığı üzerine önceden kutlamayı uygun gördüklerini kaydeden AYEDER (Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği) Yönetim urlu Başkanı Gürsel Sarımaden “Çalışan Gazeteciler Günü”nde “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlayarak derneğin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Erzincan’ın 100 köyünden muhtarların saptadığı 1000 çocuğa içinde giysi, ayakkabı, okul malzemeleri olan 1000 hediye kolisi ulaştırdıklarını belirten AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden, kendi gayretleri ve işadamlarının bağışlarıyla gerçekleştirdiklerini, kamu olanaklarını kullanmak istemediklerini söyledi.

Toplantıya katılan basın çalışanına ayrı ayrı teşekkür ederek ve yeni yıllarını kutlayarak  konuşmasına başlayan  AYEDER Başkanı Sarımaden, “Derneğimizin sizlere ne kadar önem verdiğini biliyorsunuz. Gerek benim işim, gerek derneğimizin Ataşehir’de olmasından dolayı günlerimiz neredeyse beraber geçiyor. 2020’nin bütün basın mensupları arkadaşlarımıza başarı getirmesini ve görev aşkını sürdürmelerine olanak vermesini diliyoruz.” İfadeleri ile basın mensuplarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) yönetiminin geçtiğimiz yılda yaptıklar işlerle alakalı bilgi veren AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden, “Biliyorsunuz bu yıl 10. Yılımız. Onuncu Yıl nedeniyle  Erzincan’da 100 tane köy seçildi. Her köyden 10 öğrenci belirlendi. Beirlenen 1000 öğrenciye hediye kolileri verme çalışmamız çok başarılı geçti. Çok ses getirdi Erzincan’da. Valilik, Belediye Başkanlığı dahil, bütün kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri tek tek aradılar  teşekkür ettiler. Arkadaşlarımız  kamu kuruluşlarının lojistik desteğiyle 100 köye ulaşarak içinde ayakkabı, bot, bazıları spor ayakkabısı, pantolon, mont, önlük, çanta, okul setleri olan 1000 koliyi çocuklarımıza ulaştırdı. İki çocuğumuza akülü tekerlekli sandalye, 1 çocuğumuza tekerlekli sandalye ulaştırıldı. Oralardaki çocukların ihtiyacı neyse onu hediye etmeyi amaçladık,  Erzincan’daki kamu kuruluşlarında bize destek veren, araçlarıyla lojistik destek veren arkadaşlara sizin kanalınızla tekrar teşekkür ederim.” Dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.