Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Sultanların Avrupa Futbol Macerası Bitti

admin | 15 Ağustos 2018 | Gündem, Manşet, Özel Haber, Spor, Üst Manşet A- A+

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Macaristan’da düzenlenen turnuvan grubunda 3.tamamlayarak finale çıkamadı.

Recep Kenan/itvhaber.com

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 4. Eleme Grubu’nda final gurubuna yükselme mücadelesi veren Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımımız, gruptaki 3 maçın sonunda topladığı 4 puanla grubu 3.tamamlayarak şampiyonaya veda etti.

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de oynanan Ataşehir Belediyesi – Mitrovica maçının golleri, ekibimiz adına; Esteher Sunday(2dk.), Mariem Huij(22 ve 63.dk.), Sevgi Çınar(38.dk.), Yağmur Uraz(41.dk) ile Akaba(50.dk) kaydedildi. Kosova ekibi KFF Mitrovica adna tek golü ise Suada Jashari(66.dk.) kaydetti.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 4. Eleme Gurubunda mücadele eden Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı, grupta oynadığı 3 maçta, 3 puanda kaldı ve elenerek evine döndü.

Son Maçını Kosova ekibi Mitrovica ile oynayan ve maçı 6-1’lik farklı skorla kazanarak hanesine 3 puan yazdıran Avrupa temsilcimiz Ataşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı, son maçı farklı kazanmalarına rağmen final grubuna yükselemedi.

10 GRUP LİDERİ VE 2 EN İYİ İKİNCİ ÇEYREK FİNALDE

Macaristan’da düzenlenen Türkiye’yi Ataşehir Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın temsil ettiği UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi final grubuna, eleme grup liderleri ile en iyi ikinci olan ekip yükseliyor.

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi çeyrek finali, 10 eleme grubu liderleri ve en iyi 2 ikinci takımdan oluşan ekiplerden oluşan guruplarda oynanacak.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.