Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Kızlardan 2. Lige Tatsız Başlangıç

admin | 19 Ekim 2013 | Ataşehir, Genel, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi, Spor, Türkiye A- A+

ata  _voleybolGeçtiğimiz yılı şampiyon tamamlayarak 2. Voleybol Ligi’ne yükselen Ataşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ilk maçında Trabzon İdman Ocağı’na 3 – 0 yenildi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Burhan Felek Spor Kompleksi 50. Yıl Voleybol Salonu’nda Saat 13.00’da oynanan 2013 – 2014 sezonu Voleybol 2. Lig Bayanlar B Grubu karşılaşmasında Ataşehir Belediyespor Voleybol Takımı Trabzon İdman Ocağı’na 3 – 0 yenildi.

3- Dilara, 4- Tuğçe E, 5-Tuğçe, 7- , 9- Cemre, 11 – Tuğba, 12 – Senem, 14- Sibel, 15- Ceren, 17- Gökçe, 18- İpek’ten oluşan kadroyla karşılaşmaya çıkan Ataşehir Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı çekişmeli geçen ilk seti rakibine kaptırdı.

İkinci seti 25 – 16, Üçüncü seti 25 – 20 Trabzon İdman Ocağı’nın önde tamamladığı maçı, 3 seti de önde tamamlayarak maçtan 3 – 0 galip olarak ayrıldı.

Maçtan sonra yaptığı özel açıklamada, yeni takım oluşturduklarına dikkat çeken Ataşehir Belediyespor Başkanı Semih Sadık Kayhan, ilk maçlarında gurubun en güçlü ekibi ile karşılaştıklarının altını çizdi.

Rakipleri Trabzon İdman Ocağı’nın yaptıkları iki önemli transferle daha da güçlendiğini ifade eden Sadık Kayhan hedeflerinin ligi şampiyon tamamlayarak üst lige çıkmak olduğunu, yeni takım oluşturduklarını ve zamanla takımın performansının daha da artacağına inandığını söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.