Hoşgeldiniz  

Ataşehirli Güvercin Sevenlerden Zabıtaya Kutlama Ziyareti

admin | 05 Eylül 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet A- A+

Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehirli Güvercin Sevenler Ataşehir Belediyesi’nde bir dizi ziyarette bulunup Zabıta Kuruluş Yıldönümü ve Zabıta Haftası’nı kutladılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Hayri koyuncu, Ramazan Ertaş, Fatih Dursun, Ertan Coşkun, Ali Demir in aralarında olduğu Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehirli Güvercin Sevenler, Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş nedeniyle Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Battal Sarıkaya’yı ziyaret ederek Belediye Zabıta Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ve Zabıta Haftası’nı kutladılar.

Ataşehir Belediyesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Güverci Sevenler heyeti, sırasıyla; Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Sadık Semih Kayhan, Park ve Bahçeler Müdürü İrfan Birinci, Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, Sağlık İşleri Müdürü ve Türkan Saylan Tp Merkeziş Baş Hekimi Oktay yılmaz, Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Mustafa Kemal Aldoğan’ı makamında ziyaret ettiler.

Güvercin sevenlerin sorunlarını aktaran Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehirli Güvercin Sevenler ekibi, ziyaret ettikleri başkan, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinden çözüm için destek istediler.

Ayrıca, Ataşehir’de bir “Güvercin Festivali” düzenlemeyi planladıklarını dile getiren Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehirli Güvercin Sevenler, organizasyonda Ataşehir Belediyesi’nden destek istediler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.