Hoşgeldiniz  

Ataşehir’deki 24 Haziran Seçim Çalışmalarında Gerginlik

admin | 20 Haziran 2018 | Ataşehir, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Yaklaşan 24 Haziran Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi artan gerilim sonucunda Ataşehir’de çalışma yapan siyasi partiler arasında gerginlik yaşandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıl Uğur Dündar’ın Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programı öncesi ve sırasında alana gelmekte olan Cumhuriyet Halk Partililer ile önceden izinli olarak alanda programları olduğu ifade edilen Ak Partililer arasında gerginlik yaşandı.

İddialara göre önceden izin aldıkları alanda siyasi çalışma yapan Ak Partili grup ile yine izinli olduğu belirtilen Uğur Dündar’ın Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programını izlemek üzere Cumhuriyet Parkı’na gelen Cumhuriyet Halk Partililer arasında tartışma çıktı. Her iki siyasi parti yöneticilerin gayretleri ve Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yoğun çabası ve müdahalesi ile olaylar büyümeden taraflar yatıştırıldı.

“HALK ARENASI” PROGRAMI YAYINI GECİKMELİ BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre alana girmek isteyen CHP’lilere alanın kendilerine tahsisli olduğu gerekçesi ile Ak Partililer tarafından engel olunmak istendi. Bu gerekçe ile yaşanan gerginlik nedeniyle Uğur Dündar’ın Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programı yayını gecikmeli başladı. Bir grup Ak Partili canlı yayın aracı yakınında slogan atıp davul çalarak yayına engel olmak istedi.

Tarafların sağ duyulu yöneticiler ve emniyet güçlerinin yoğun çabası ile yatıştırıldığı ifade edilirken, canlı yayın yapılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuk olduğu Uğur Dündar’ın Halk TV’de yayınlanan “Halk Arenası” programı izleyicileri program sonunda olaysız dağıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.