Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Samsun STK’larından Ekrem İmamoğlu’na Destek

admin | 20 Haziran 2019 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Siyaset, Türkiye, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Samsun Sivil Toplum Komisyonu, “1919’dan 2019’a 19 Mayıs Ruhu Samsunlular” adıyla Mansur Yavaş ve Bülent Tezcan’ın katıldığı Ekrem İmamoğlu’na destek programı düzenlediler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Programda konuşan Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “İstanbulluların mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu’nu mağduriyetini giderecek tavırları göstereceklerinden eminim.  İmamoğlu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı olarak seçeceklerine inancım sonsuzdur. Ekrem İmamoğlu İstanbul’a hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Ataşehir Samsun Sivil Toplum Kuruluşu’ndan Ekrem İmamoğlu’na destek

Ataşehir’de düzenlenen programa katılan milletvekilleri ve belediye başkanları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na desteklerini açıkladılar ve Samsunlulardan destek istediler.

Millet İttifakı CHP’li Ekrem İmamoğlu’na destek için Ataşehir’de düzenlenen geceye CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu ve Kemal Zeybek, Erkan Aydın, İYİ Parti Grup Başkan Vekili  Yavuz Ağıralioğlu,  İYİ Parti GİK Üyesi Emin Ali, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, CHP eski milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Millet ittifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, MHP Ataşehir Kurucu İlçe Başkanı Mahmut Kılıç, Samsun Atakum CHP’li Belediye Başkanı Cemil Deveci, Mahalle Muhtarları, Samsunlular ve Samsunlu dostları katıldı.

Sunuculuğunu Ali Uğurlu’nun yaptığı programın açılış konuşmasını yapan Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci sizlere Samsundan kucak dolusu selamlar getirdim diyerek, gelince bana Atakum’u nasıl kazandıysan Ekrem İmamoğlu’nu da öyle kazandırarak gel başka türlü gelme dediklerini hatırlatarak İmamoğlu’nu destekleme çağrısını yineledi.

Ataşehir Yenişehir Mahallesi Samsunlu Muhtarı Mustafa Arı, bu beraberliğimize katkı sunan ve vesile olan Ataşehir belediye Başkanı battal İlgezdi’ ye ve katılım sağlayan Samsun Atakum Belediye Başkanı ile Samsun milletvekillerine teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve CHP milletvekilleri Kemal Zeybek ve Neslihan Hancıoğlu yaptıkları selamlama konuşmalarında hemşerileriyle bir arada olmanın mutluluğunu paylaşarak adayımız Ekrem İmamoğlu için buradayız, çalışacağız kazandıracağız. Onun için desteklerinize her zaman ihtiyacımız var diyerek hemşerilerinden İmamoğlu için destek istediler.

HAKSIZLIĞA DUR DEMEK İÇİN HERKESİN DESTEK VERMELİ

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Yavuz Ağıralioğlu yaptığı selamlama konuşmasında kurucu iradenin Samsun’dan 19 Mayıs ruhuyla tecelli edildiğini, bugün de 1919’dan 2019’a tekrar Samsun’dan tecelli edeceğini umuyorum. O ruhla İmamoğlu’nu tekrar seçmek, uğradığı haksızlığa dur demek için destek için buradayız. Haksızlığa dur demek için herkesin destek vermesi gerekir. Bu vesile ile hepinize saygılar sunar 19 Mayıs ruhunun tekrar tecelli edeceğine inanıyorum ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş Mustafa Arı SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Battal İlgezdi

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 19. Juni 2019

EKREM İMAMOĞLU İSTANBUL’A HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ankara’dan Ekrem İmamoğlu’na destek için gelen ve bir dizi programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş; “Bu kampanyada katkımız olsun diye çalışmaya geldik. Görüyoruz ki milli iradeyi kendileri için istiyorlarmış. Sandıktan bir başkası çıkınca şaşırıp kalıyorlar. Oysa en iyi hakem millettir. Ankara’da geçmiş dönemde yalan ve iftiralarla haksız yere hakkımız elimizden alındı. Bu seçimde Ankaralılar bu haksızlığa dur diyerek nasıl beni seçtilerse, İstanbul’da haksız bir şekilde mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu’nu da İstanbullular mağduriyetini giderecek tavırları göstereceklerinden eminim ve İmamoğlu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak seçeceklerine inancım sonsuzdur. Ekrem İmamoğlu İstanbul’a hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki 2 – 3 gün çok çalışmalıyız. Fark ne kadar çok olursa hukuksuzluğa tepki o kadar açık olacak.” Diye konuştu.

Bülent Tezcan CHP Ataşehir Gençlik Örgütü CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kadir Gökmen Öğüt Mustafa Arı

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 19. Juni 2019

İSTANBUL’DAKİ SAMSUNLU SANDIĞA GİDİP ADALETİN SESİ OLACAK

Ataşehir’in adaleti en iyi bilen şehir olduğunun altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, konuşmasında; “100 yıl önce adaleti yok etmek isteyenlere karşı Samsun’dan yakıldı adalet meşalesi. Bu gün yüz yıl sonra insanlık, demokrasi, hukuk, adalet adına ne kazandıysak sandığa tekmeyi vurup bir kerede yok etmek istiyorlar. İstanbul’daki Samsunlu hemşerilerim bir kere daha sandığa gidip adaletin sesi olacak. 31 Martta İstanbul bir karar verdi. Adalet istiyoruz. İstanbul muhtarlarını, ilçe belediyelerini, meclis üyelerini ve Büyükşehir Belediye Başkanını seçti. 23 Haziran’da sandığa gidip iradesini tanımayana; sen misin benim irademi tanımayan? Diyecek. Bir kere daha Ekrem İmamoğlu’nu sandıktan çıkaracak.” İfadelerine yer verdi.

Programın sonunda katılan milletvekillerine çiçek takdim edildi ve katkı sunan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye Samsun’daki Atatürk heykelinin küçük maketi takdim edildi.

Katılımcıların toplu fotoğraf çekimiyle program sona erdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.