Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Oğlundan Kerpetenli Baba vahşeti

admin | 13 Eylül 2019 | Ataşehir, Manşet, Polis A- A+

Ataşehir’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, kerpetenle babasını öldürdü. Kaçarken de eniştesi ve eniştesinin oğluna kerpetenle vurarak yaraladı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan adliyeye sevk edilen şüpheli M. E., “Yakın akrabayı kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

İstanbul Ataşehir İnönü Mahallesi’nde yaşayan M. E, sorgusunda, babası ve kardeşi ile müzik sesi yüzünden tartıştığını, babasının kafasına kerpetenle vurduğunu söyledi.

Olay, önceki gece İnönü Mahallesi Çamlıklı Sokak 17 numarada meydana geldi. İddiaya göre, M.E. bilinmeyen bir nedenle evinde babasıyla tartışmaya başladı. Tartışma sonrasında çıkan kavgada M. E., babası Mehmet Ekmen’i öldürdü. Daha sonra elinde kerpetenle dışarı çıkan şüpheli, sesler üzerine bina önüne gelen eniştesi ve yanındaki, arkadaşını yaraladı. Olayı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Polis ekipleri daireye girdiklerinde ise büyük şok yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde yatan babanın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen çok sayıda polis çevre güvenliğini alırken, daireye girişi yasakladı. Olay yeri inceleme ekipleri daire ve çevresinde geniş çaplı inceleme yaptı.

Mehmet Ekmen’in cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, M. E. polis merkezine götürüldü. Mahkeme, M.E.,’yi, “Yakın akrabayı kasten öldürme” suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.