Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Cumhuriyetin 90. Yılı Tebrik Kabulü

admin | 29 Ekim 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Resim Galerisi A- A+

tebrikCumhuriyetin 90. Yılı Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen törenle Vali Yardımcısı Günay Özdemir tarafından tebrikler kabul edildi.

Recep Kenan/haberinasli.com

Cumhuriyetin 90. Yılında Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde; İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Kıdemli İkmal Albay Naci Gültekin ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz kurumları adına tebrik etmeleri ile başlandı.

İzinde olduğu için Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu yerine İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir’in tebrikleri kabul ettiği törende Ataşehir’in askeri ve mülki protokolü, kurumları adına Kıdemli İkmal Albay Naci Gültekin ve İlhami Yılmaza tebriklerini sundular.

İstanbul Vali Yardımcısı Günay Özdemir tebrik töreninde yaptığı kısa konuşmada; “Ataşehir’de Cumhuriyetimiz, demokrasimiz, insan hakları olmak üzere değerlerimize sahip çıkarak bu konuda topluma önder, örnek olabilecek kişiler olarak hep beraber Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Bir birimize saygılı, birbirimizi anlayan birbirimizle iletişim içerisinde olan bir toplum olarak yaşamayı da yine insanlarımıza öğretecek, örnek olacak olan buradaki bu güzide topluluk olacaktır. Ben bu vesile ile tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.”dedi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.