Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenleri Başladı

admin | 28 Ekim 2018 | Ataşehir, Gündem, Manşet A- A+

Ataşehir’de Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümü kutlamaları kapsamında ilk tören, 28 Ekim Pazar günü Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu ile yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunuma Törenin ilk bölümündeki resmi törende Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş ve Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ ÇELENK SUNMA…

Recep Kenan paylaştı: 28 Ekim 2018 Pazar

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla sona eren resmi törenin ardından siyasi partiler ve STK’lar da Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Parkı Atatürk Anıtı’ndaki çelenk sunma törenine Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Metin Durmuş, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte;  Meclis Başkanı  Mustafa Kemal Aldoğan, Belediye Başkan Yardımcıları,  İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cengiz Cem Karakaşlı, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Sağlık Müdürü Dr. Arife Midyat, Yazı İşleri Müdürü Selma Özkaya, Mal Müdürü Nermin Zorba, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Nüfus Müdürü Dursun Kırış, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Belediye Birim Müdürlerinin yanı sıra Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Vatan Partisi İlçe Başkanı Feyzullah Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri, STK başkan ve temsilcileri, Gaziler, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Recep Kenan paylaştı: 28 Ekim 2018 Pazar

Kaymakamlık Garnizon Komutanlığı ve Belediye’nin çelenk sunumu ile gerçekleştirilen Resmi Çelenk Töreni’nin tamamlanmasının ardından siyasi partiler ve STK’ların çelenk sunduğu alternatif  tören gerçekleştirildi.

Recep Kenan paylaştı: 28 Ekim 2018 Pazar

Cumhuriyet Parkı Atatürk Anıtı’ndaki alternatif çelenk sunma töreninde İstanbul Barosu Ataşehir Bölge Temsilciliği, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Vatan Partisi, Ataşehir Mahalle Muhtarları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Ataşehir Engelliler Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği Ataşehir Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Derneği Ataşehir Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Ataşehir Eğitim Derneği, Ataşehir Gönüllüleri Derneği, Ataşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı çelenklerini sunarak Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını gösterdiler.

Siyasi parti ve STK’ların temsilcilerinden bir gurup, yaptıkları konuşmalarla katılımcıları selamlayarak 39 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin devamında 29 Ekim Pazartesi günü saat 10.30’da Ataşehir Bulvarı’nda kutlama ve geçit töreni yapılacak.

Kutlama etkinlikleri kapsamında Ataşehir Belediyesi büyük bir Cumhuriyet yürüyüşü organize ediyor. Yürüyüş için, Pazartesi günü 19.00’da Ataşehir Bulvarı’nda (Migros Genel Müdürlüğü önü) toplanılacak. Binlerce vatandaş Ataşehir Bulvarı’ndan Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’na yürüyerek Moğollar konserine katılacaklar.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.