Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

admin | 30 Ağustos 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi A- A+

30 agustos zafer bayramı30 Ağustos Zafer Bayramı Ataşehir’de, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz ile birlikte; Ataşehir Belediye Başkanvekili İlhami Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Zeynel Çağlayan’ın katılımı ile kutlandı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda Saat 10.00’da düzenlenen çelen koyma töreni ile kutlandı. İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz, Ataşehir Belediye Başkanvekili İlhami Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Zeynel Çağlayan’ın katıldığı törenler, Barbaros Mahallesi B.Ataşehir Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyulmasıyla başladı. Daha sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

İstiklal Marşı’nın okunması ile resmi çelenk koyma töreninin tamamlandığı duyurularak protokol kutlamaları kabul etmek üzere Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’ne geçti.

Vatandaşların çok fazla ilgi göstermediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasında, resmi törenin tamamlandığı anonsu sonrası Ataşehir’de bulunan bazı siyasi parti, kurum ve kuruluş temsilcileri kurumları adına Atatürk anıtına çelenk koydular.

İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz, Ataşehir Belediye Başkanvekili İlhami Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Kd. Albay Zeynel Çağlayan Zübeyde Hanım Öğretmenevi kokteyl salonunda kutlamaları kabul ederek Ataşehir’deki kurum ve kuruluş temsilcileri ile bayramlaştı.

İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz tebrikleri kabulü sonrası yaptığı konuşmada; 30 Ağustos’un, Ulu Önder Mustafa Kemal tarafından vatan topraklarının işgal altında bırakılamayacağının ilan edildiği gün olduğunu, kurtuluş mücadelesinin birçok millete rehberlik yaptığı bir mücadele olarak tarihte yerini aldığını ifade etti.

“Cumhuriyetimizin yokluk ve kıtlık içerisindeki ilk yıllarında verilen mücadele neticesinde bu gün dünyanın sayılı ülkesi arasında yer edindik. Birlik ve beraberliğimiz muhafaza edildiği müddetçe saygınlığımız devam edecektir. O gün mücadelede şehit olan bütün şehitlerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi minnetle şükranla anıyoruz.”diye duygularını ifade eden Vali Yardımcısı Ahmet Deniz; “Tüm milletimiz ve sizlerin 30 Ağustos zafer bayramınızı kutluyoruz.”sözleri ile 30 Ağustos Zafer Bayramı tebrik kabulündeki konuşmasını sonlandırdı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.