Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de 24 Haziran Seçim Çalışmalarında Arbede

admin | 20 Haziran 2018 | Ataşehir, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir İçerenköy’de yürütülen 24 Haziran Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çalışma yürüten gruplar arasında tartışma çıktı. İki grup arasında arbede yaşandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de semt pazarının da kurulduğu İçerenköy Necmettin Erbakan Caddesi’ndeki Pazar girişinde broşür dağıtan HDP’li grup ile AK Partili bir grup arasında tartışma çıktı.

Edinilen bilgiye göre iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada AK Partili gruptaki iki kişi aldığı darbeler ile yaralanırken, HDP’liler cadde üzerindeki Neşet Ertaş Kültür Merkezine kaçarak sığındı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kültür merkezine giren grubu arka kapıdan çıkardı.

Gözaltına alınan 8 kişi polis merkezine götürüldüğü, polisin konu ile ilgili araştırmalarının sürdüğü belirtiliyor.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, ilk açıklamasında parti üyelerine yapılan saldırıyı kınayarak;”İçerenköy mahallemizde teşkilat Üyemize yapılan kalleşçe saldırıyı kınıyoruz. Değerli kardeşimize acil şifalar diliyorum. Faillerin cezalandırılması için azami gayreti sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Her fırsatta ülkemizi ve milletimizi bölmeye çalışan bu zihniyet emellerine ulaşamayacak. Biz bütün şer odaklarına inat bir olmaya birlik olmaya ve hep birlikte Türkiye olmak yolunda çalışmalarımıza daha da yoğun devam edeceğiz” dedi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan’ın sosyal medya hesabında yapılan ikinci açıklamasında ise; “Ataşehir’de partimizin Gençlik Kollarında görev yapan 4 kardeşimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Teşkilat mensubu kardeşlerimizin sağlık durumu iyiye gitmektedir. İlçe Başkanımız Av. Ahmet Özcan ve tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yapılan saldırının takipçisi olacağız. Saldırıyı gerçekleştiren 2 si bayan 7 kişi şuan gözaltında olup; gereken en ağır cezayı almaları için adli sürecinde takipçisiyiz” ifadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.