Hoşgeldiniz  

Ataşehir’de 2019 Yılı Son Huzur Toplantısı Yapıldı

admin | 27 Aralık 2019 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ın katılımıyla düzenlenen 2019 yılı son huzur toplantısında temsilciler bölgelerindeki sorunları ilettiler.

Huzur toplantısına,  Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Mahalle Muhtarları, birim müdürleri ile eğitim kurumlarının müdür ve sorumluları katıldı.

2019 yılı son Huzur Toplantısına katılan Mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve kanaat önderleri mahalleleri ve bölgelerindeki sorunları kurum ilgililerine iletme fırsatını buldular.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, huzur toplantısının amacının emniyet ve asayiş yönünden sıkıntılı konuların doğrudan kurumlara ve yetkililerine aktarılması, ve kendilerinin de ivedi bir şekilde bu sorunları araştırarak yerinde çözmeye yönelik olduğunu kaydederek, katılımcılardan sorunların iletilmesini istedi.

Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş, geldiğinden bu yana uyuşturucularla mücadelede mesafe kat ettiklerini, ciddi anlamda metruk alanları yıktıklarını ve mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Toplantısına katılan Mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve kanaat önderleri tarafından aktarılan sorunlar arasında;  parklardaki aydınlatmalar ve kamera sisteminin yapılması, parklarda geç saatlerde uygunsuz görüntü ve konuşmaların çevredekileri rahatsız etmesi, bazı mahallelerde okulların yetersiz, boş alanlarda terk edilmiş araçlar, metruk alanlar ve bazı okulların akşam dağılma esnasında yaşandığı sıkıntılar yer aldı.

Soruların muhatapları tarafından cevaplanmasının ardından belediye ve emniyet ile ilgili soruları cevaplayan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez ve Emniyet Müdürü Mesut Aslan talepleri not aldılar.

Ayrıca Emniyet Müdürü Mesut Aslan uyuşturucu madde ile mücadeleyi Narkotik Polisiyle birlikte yaptıklarını, ciddi mesafe kat ettiklerini paylaştı. Ancak bazı durumların gizlilik taşıması nedeniyle gelişen olayları paylaşmadıklarını da belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.