Hoşgeldiniz  

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

admin | 17 Aralık 2018 | Ataşehir, Genel, Manşet A- A+

Ataşehir Tüm Emekliler Derneği yönetimi üyelerinin tanışma, kaynaşmalarını sağlayıp iletişim ve dayanışmalarını güçlendirmek ve amacıyla kahvaltılı toplantı düzenledi.

Recep Kenan/ivhaber.com

Cafer Çağrıtekinci başkanlığındaki Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıya Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Tarık Polat, Hüseyin Günveren, Hatun Yıldız, Müslüm Acar, Ataşehir CHP Belediye Başkan Aday Adayı Aysemin Gülmez, CHP Ataşehir Belediye Meclis üyesi aday adayları katıldılar.

ÜYELERİMİZİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ ALMAK AMACIYLA KAHVALTI DÜZENLEDİK

Toplantıda konuşan Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci, üyelerinin tanışma, kaynaşmalarını sağlayıp derneği daha da ileriye götürecek önerileri almak amacı ile toplandıklarını kaydederek, “Derneğimizi daha ileriye götürmek için üyelerimizin görüş ve önerilerini almak amacıyla bu kahvaltıyı düzenledik. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecek. Türkiye’de 12 milyona yakın emekli var. Aileleri ile birlikte önemli güç oluşturuyor. Bütün siyasi, partilerden daha çok üyesi var. Emeklilere insanca yaşamı nasıl sağları? Bunun çalışmasını yapıyoruz.” Dedi.

EMEKLİLERLE NELER YAPABİLİRİZ? EMEKLİLERİ NASIL ÖRGÜTLERİZ?

Avrupa’da emeklilerin tatil planı yaptıklarını, Türkiye’de ise insanların emekli olur olmaz yaşamlarını sürdürebilmek için ikinci bir iş planı yapmak, iş aramak zorunda kaldıklarına işaret eden Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci, yada evden dışarı çıkmayarak ölümü beklediklerini vurgulayarak, “Bu koşulları görüp, hiç olmazsa kendi yöremiz; Ataşehir’de emeklilerimizi bir araya getirerek, kalan günlerinde güzel yaşam sağlamak için mücadele veriyoruz. Emeklilerimiz keşfedilmemiş bir madendir. Atatürk’ün değdiği gibi; emeklisine ve yaşlısına gerekli özeni göstermeyen milletler ayaklar altında ezilmeye mahkumdur. Biz de Atatürk’ün bu sözünden yola çıkarak emeklilerimizi bir araya toparlayıp, birlikte neler yapabiliriz? Sorusuna yanıt arıyoruz. Her meslek grubundan deneyimli emeklilerimizin bilgi birikiminden nasıl yararlanabiliriz? Emeklilerle birlikte neler yapabiliriz? Emeklileri nasıl örgütleriz? Sorularına yanıt arayacağız.” Şeklinde konuştu.

TÜM TÜRKİYE’DE KÜLTÜR EVİ, LOKALİN YAPILSIN

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin emekliler için bir merkez yapacağı sırada siyasi bir oyunla görevden alındığını iddia eden Ataşehir Tüm Emekliler Derneği Başkanı Cafer Çağrıtekinci, projelerinin yarım kaldığını, tekrar seçileceğine inandığı Battal İlgezdi ile birlikte olacaklarını, bütün Türkiye’deki yerel yönetimlerden isteklerinin emeklilere yakışır bir kültür evinin, lokalin yapılması olduğun altını çizdi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.