Hoşgeldiniz  

Ataşehir Protokolü Kaymakamlık’ta Bayramlaştı

admin | 17 Ağustos 2018 | Ataşehir, Gündem, Manşet, Üst Manşet A- A+

Daire amirleri ve mahalle muhtarlarının arasında olduğu ilçe protokolü, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun Makamında düzenlenen programla bayramlaştı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurban Bayramı’nın erken başlayan tatili nedeni ile resmi kurum ve kuruluşlarında bayramlaşmalar başladı. Bu kapsamda Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nun, Kaymakamlık Makamında daire amirleri ve mahalle muhtarları ile bayramlaşma gerçekleşti.

Kaymakamlıktaki gerçekleştirilen bayramlaşmaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, İlçe, Tarım, Sağlık, Özel Kalem, Nüfus İşleri müdürlerinin aralarında olduğu  daire amirleri, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı, Türk Kızılayı Ataşehir Şube Başkanı Raman Baki  ve Muhtarlar katıldı.

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde konuşan Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, bayram mesajını da içeren konuşmasında, “Cenab-ı Hakka şükürler olsun bizleri bir kez daha Kurban Bayramı’na eriştirdi. Bu vesile ile bu gün hep beraber bayramlaşıyoruz. Hepinizin Kurban Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak sağlık, huzur, mutluluk içerisinde tekrar nice bayramlara erişebilmeyi hepimize nasip etsin. 9 Eylül itibarı ile biz beşinci yılımızı tamamlıyoruz. Anlaşılan o ki, buradaki bayramlaşmamızın herhalde Kurban Bayramı’nın sonuncusu gibi oluyor. Allah, inşallah başka ortamlarda hepimizi buluşturur. Tabii ülkemiz şartlarında her şey olabiliyor, henüz ne olacağı belli değil ama biz normal şartlara ve yönetmelik hükümlerine göre bu sene inşallah buradaki vazifemizi bir başka arkadaşa teslim edeceğiz” dedi.

Recep Kenan paylaştı: 17 Ağustos 2018 Cuma

Vatandaşların huzurlu bayram geçirmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Bayram namazında önemli misafirleri misafir edebilecekler ihtimaline işaret ederek; “Kurban Bayramı vesilesi ile Ülkemiz’de, İstanbul’da, İlçemizde her türlü tedbirler alındı. Halkımızın huzur içerisinde bir bayram geçirebilmesi için trafikten gıda denetimine, belediye ve zabıtaların uygulamalarına varıncaya kadar her türlü tedbirler alındı. Bizlerde burada bayramı bekliyoruz. Bayram Namazı’nda inşallah yine Ataşehir’deyiz” diye konuştu.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, mesajını da ilettiği konuşmasının son bölümünde, “Ben, bayram vesilesi ile sizlerin ve ilçemizde, ülkemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın bu güzel bayramını tebrik diyorum. Kurban Bayramı demek Hac demek. İlçemizden özellikle Hac vazifesini yapmak üzere Hacca giden Hacılarımızın Hac’larının kabul olmasını ve selametle bekleyenlerine dönmelerini diliyorum. Herkesin aileleri ve sevdikleriyle birlikte kazasız, belasız iyi bir bayram geçirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Zafer Karamehmetoğlu konuklarına baklava ikramında bulundu ve bir süre makamında ağırlayarak sohbet etti. Bayramlaşma sonrası konuklarına Türk Lokumu ikram eden Karamehmetoğlu ayrı ayrı bayramlaştığı konuklarını uğurladı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.