Hoşgeldiniz  

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’na Veda Gecesi

admin | 20 Eylül 2018 | Ataşehir, Gündem, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Kaymakamlığı görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Hatay’ın Kırıkhan ilçesine atanan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Hatay’ın Kırıkhan ilçesine atanan Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu için Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde mesai arkadaşları ve Ataşehir protokolünün katıldığı veda yemeği düzenlendi.

KAYMAKAM ZAFER KARAMEHMETOĞLU’NA VEDA YEMEĞİ

9 Eylül 2013 yılında Ataşehir’e Dikili Kaymakamı iken atanan ve buradaki görevinde 5 yılı doldurduğu için Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eylül 2018 tarihi itibariyle Kırıkhan kaymakamlığına atanan Zafer Karamehmetoğlu için Ataşehir Belediyesi ile siyasi parti temsilcilerinin de aralarında olduğu Ataşehir protokolü ve mesai arkadaşları ile sevenleri veda yemeğinde bir araya geldiler.

“BİZİM GÖNÜL COĞRAFYASINDA DA İZ BIRAKTI”

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun görev yaptığı süre içinde etkinliklerini gösteren kısa bir slayt gösteriminden sonra birim ve daire müdürleri adına konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican; Kaymakamımızın Ataşehir’deki görevi nedeniyle veda yemeği ile ilgili daire müdür ve amirleri adına benim konuşmam istendi. Belki bir eğitimci olarak bir öğretmen olarak konuşmak çok kolay ama bir veda yemeğinde konuşmak gerçekten zor diyerek;  “Sayın Kaymakamımızın 5 yıllık Ataşehir çalışmasında, görevinde 2 ay eksiğiyle beraber çalıştık. Bir daire müdürü olarak ifade edeyim. Büyük bir güven ve huzur içinde çalıştık. Daire müdürü arkadaşlarımın ne demek istediğimi gayet iyi anladılar. Çalışmalarımızda destek olan, hatalarımızda yol gösterici rolünü üstleniyorsa, sizi destekliyorsa bu durum bir daire müdürü için bulunmaz bir fırsattır. Biz bu fırsatı yaşadık. Bu konuda gerek daire müdürleri gerek birim müdürleri olarak böyle bir fırsatı yaşadığımız için çok şanslıyız. Sayın Kaymakamımıza daire müdürleri ve eğitim camiası adına şükranlarımı sunmak istiyorum.   Sanırım burada bulunan herkes Zafer Karamehmetoğlu ismini gönüllerine yazdı çünkü 5 yıllık çalışma süresince de bizim gönül coğrafyasında da iz bıraktı. Her ne kadar Kırıkhan’da görev yapacaksa da gönül bağı olarak dostluğumuzun baki olacağına inanıyoruz.  Tüm arkadaşlarım adına bundan sonraki hayat yolculuğunun hayırlar üzerine olmasını diliyorum” diye konuştu.

 “SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA ÖNEMLİ ATILIMLAR YAPTIK”

Zafer Karamehmetoğlu’da kendisi adına düzenlenen veda yemeğinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, 09.09.2013 tarihi itibariyle göreve geldiğimde Ataşehir ‘in tüm mülki ve idari amirleriyle ortak hareket ederek, Ataşehir halkına yönelik sağlık, eğitim ve sosyal yardım alanlarında önemli çalışmalar yaptıklarını ve 5 Yıllık zaman diliminde muhtarlarımızla, mesai arkadaşlarımız ve ilçemizdeki tüm mülki ve idari amirlerimizle gece ve gündüz demeden halkımızın hizmetlerden en iyi şekilde yararlanmasını ve sorunlarının çözümü noktasında önemli atılımlar yaptıklarını belirtti.

“TÜM MESAİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARINDAN HELALLİK İSTİYORUM”

Karamehmetoğlu; Ataşehir ‘de 5 Yıl boyunca görev yapmaktan son derece memnun ve mutlu olduğunu belirten Karamehmetoğlu, makamların gelip geçici olduğunu önemli olan devletimizin imkânlarıyla vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet almasını sağlamak amacıyla tüm birimlerin var gücüyle çalıştığını söyledi. Kırıkhan’daki görevine başladığında Ataşehir ‘deki yapmış ve başlatmış oldukları projeleri de hayata geçirerek, projeleri üstlenen arkadaşlarımızı orada da ağırlayarak birlikte kardeşlik köprüsünü kurmuş olacağız. Tüm mesai ve çalışma arkadaşlarından helallik istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların sonunda İlçe Müftüsü ve Eğitim Birsen 3.Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş tarafından Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na hediyeleri takdim edildi. Hatıra fotoğraflarının çekimiyle program sona erdi.

MESAİ ARKADAŞLARI VE PROTOKOL KATILDI

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu için Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde verilen veda yemeğine; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve eşi, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve yönetimi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altı Kaynak ve yönetimi, Saadet partisi İlçe Başkanı Âdem Boz, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, Ataşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Namık Sürmen, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları; Sadık Kayhan, Orhan Çerkez ve Sadi Özata, İlçe Müftüsü Şakir Pinal, YED-PA Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, Mahalle Muhtarları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, birim ve daire müdürleri, okul müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.  katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.