Hoşgeldiniz  

Ataşehir ‘Kahramanım Benim Projesi’ Açılışı Yapıldı

admin | 17 Ekim 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kent Konseyi ve Kimimila işbirliğiyle kadın ve çocuklara özgüven kazandıracak atölyelerin yer aldığı “Kahramanım Benim Projesi” açılış ve tanıtımı yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kent Konseyi ve Kimimila işbirliğiyle hayata geçirilen; kadın ve çocukların özgüven kazanıp hayata sımsıkı tutunmalarına destek olacak atölyeler, seminerler ve çalışmalardan oluşan Kahramanım Benim Projesi, Ataşehir’de başlayan atölye çalışmalarının tanıtımı yapıldı.

“Kahramanım Benim Projesi”yle; temel ilk yardım eğitimi, şiddetsiz iletişim, logoterapi, sanat terapisi, yaşam koçluğu, mindfulness, yoga, drama, dans gibi alanlarda gerçekleştirilecek etkinliklerle katılımcıların kendini ve kapasitesini keşfetmelerine katkı verilecek. Katılımcılar hayatlarındaki bir takım engel ve problemleri ürettikleri fikirlerle çözüp ve kendilerini daha rahat ifade edecekler.

Kişisel gelişim ve iletişim danışmanlığı merkezi Kimimila ile Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Kent Konseyi’nin işbirliğiyle Erdal Eren Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kahramanım Benim Projesi’nin açılış ve tanıtım töreni Ataşehir Belediye Başka Yardımcısı Orhan Çerkez’in katımı ile yapıldı.

Kahramanım benim

Gepostet von Recep Kenan am Mittwoch, 16. Oktober 2019

Ataşehir Belediye Başka Yardımcısı Orhan Çerkez’in açılış konuşması ile başlayan Erdal Eren Kültür Merkezi’ndeki açılış ve lansman töreninde, “Kahramanım Benim Projesi” Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu, Kimimila’nın kurucusu Damla Selin Tomru ve Ataşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Proje Kolaylaştırıcısı Nilgün Özdemir tarafında aktarılan bilgiler ile tanıtıldı.

“Kahramanım Benim Projesi” açılış ve lansman töreninin devamında Erdal Eren Kültür Merkezi’ndeki proje kapsamında alışmalar yapacak olan atölyelerin tanıtımı yapıldı. Masal, yoga, mindfulness, drama, dans ve anne kucaklaması atölyelerindeki çalışmaları basına gösterildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.