Hoşgeldiniz  

Ataşehir İlk Yarıyı Yenilgisiz, Gol Yemeden Tamamladı

admin | 14 Ocak 2018 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Spor, Üst Manşet A- A+

TFF Kadın Futbol 1.ligi 9. Haftasında Ataşehir Belediye Spor – Amed Sportif Faaliyetler kadın futbol takımları arasında oynanan ilk yarının son maçı Ataşehir’in 5 – 0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımının üstünlüğü ile oynanan maçta Yağmur Uraz (2),Sevgi Çınar (2) ve Ecem Cömert skoru belirleyen golleri kaydeden isimler oldu.

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda 13 Ocak 2018 Cumartesi günü oynanan maçın başlama vuruşu Kenan Barış Soysal(Hakem), Erkan Kılıç(1. Yardımcı Hakem) ve Batuhan Bulut(2. Yardımcı Hakem) hakem üçlüsü tarafından yapılırken gözlemciliği ise Jale Kaptan yaptı.

Gol yemeden namağlup olarak ilk yarıyı tamamlayan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı’nın en yakın rakibi Konak Belediyesi ile arasında 2 puan fark var. Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı’nın ligdeki ikinci rakibi Beşktaş ile arasında puan farkı 5’e çıktı.

3 PUAN HUKMEN MAĞLUP KARARINDAN SONRA

Puan cetvelinde 23 görünen Ataşehir Belediye Spor’un, İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile oynadığı 7 hafta maçına eksik kadro ile çıkması nedeniyle hükmen mağlup kararı kesinleşmediği için maçın 3 puanı ilave edilemiyor. AFDK (Amatör Futbol Disiplin Kurulu”nun İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor ile ilgili kararında, 3-0 hükmen mağlubiyet cezası ve mevcut puanından 3 puan silinmesi cezası verilmesi şeklinde bir hüküm bekleniyor.

SEZONU ULUSLAR ARASI BAŞARI İLE TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ

2 yıllık mücadele ve tecrübe sonunda ligi ve kadın futbolunu daha iyi tanıdıklarını ifade eden Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Taner Öner, Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, birbirine inanan, güvenen inançlı bir ekip oluşturduklarını. Bunun da başarıyı getirdiğini kaydederek, ligdeki mücadelemizi şampiyonlukla tamamlayıp, yurt dışında derece elde ederek sezonu uluslar arası başarı ile taçlandırmak istediklerini söyledi. Öner, ilk yarıyı gol yemeden namağlüp tamamlayan inançlı ekibi oluşturan sporcularını kutlayarak, Kulüp Başkanı Abdullah Der ve yöneticiler ile sporcularına teşekkür etti.

ŞAMPİYON OLUP, ŞAMPİYONLAR LİGİNDE DERECE İSTİYORUZ

Hedeflerinin lig şampiyonluğu sonrası ülkemizi temsil edecekleri Şampiyonlar Liginde derece elde etmek olduğunu kaydeden Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol Takımı Kaptanı Çiğdem Belci, Recep Kenan aracılığıyla itvhaber.com’a yaptığı açıklamada, ekip arkadaşları ile uluslar arası mücadelede derece arzuladıklarını ifade ederek, “ Biz bir aileyiz. Hedefe yavaş yavaş ulaşıyoruz. Önce şampiyon olup, sonra şampiyonlar liginde derece yapmak istiyoruz” dedi.

ATAŞEHİR AMED SPOR

Recep Kenan paylaştı: 13 Ocak 2018 Cumartesi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.