Hoşgeldiniz  

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Timuçin Başar’den Yaşlılara Bayram Ziyareti

admin | 13 Ekim 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Resim Galerisi A- A+

atasehir ilce em md_timucin basarAtaşehir İlçe Emniyet Müdürü Timuçin Başar bir gurup polis memuru ile birlikte Kurban Bayramı öncesi Darülaceze deki yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Timuçin Başar beraberinde Toplum Destekli Polislik Büro memurları ile birlikte Ataşehir Kayışdağı’nda bulunan Darülaceze kompleksine gelerek burada bulunan yaşlıların ellerin öperek bayramlarını kutladı. Erkekler ve kadınların kaldıkları bölümleri ayrı ayrı ziyaret eden Timuçin Başar buralardaki yaşlılarla bir süre sohbet etti.

Kadınlar arasında bulunan emekli ve Türkiye’nin ilk kadın komiserlerinden olan, Yıldız Duman’ın kaldığını öğrenen Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Timuçin Başar kadın meslektaşına özel ilgi göstererek bir süre sohbet etti.

Siyasi Şube ve Boğazda görev yaptığı öğrenilen Emekli Kadın Komiser Yıldız Duman’ın boğazı özlediğini söylemesi üzerine, Müdür Timuçin Başar tarafından kurumdan izin alınarak Boğaz gezisi sonrası, Duman’a Boğaz’daki Polis Evinde yemek sözü verdi.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Timuçin Başar ziyaret sonrası yaptığı açılamada, “Bunlar bizim büyüklerimiz. Amcalarımız, ağabeylerimiz, dedelerimiz. Herkesin kendine göre bir hayat hikayesi var. Hepsiyle konuştuk tek tek. Onları bu Kurban Bayramı’nda ziyaret etmek istedik. Onların gönüllerini almak istedik. Herkesin gelmesi, yaşlılarımızı ziyaret etmesi gerekiyor. Bir beklentileri yok. Ziyaret edilmek, hatırlanmakla mutlu oluyorlar. Buradaki arkadaşlarımız kendilerine iyi bakıyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Bizler de geldik ziyaret edelim, gönüllerini alalım. Bizleri görünce mutlu oldular.”diye konuştu.

Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Timuçin Başar, “Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine, tüm Türk alemine herkese kutlu olsun. Bayramları mübarek olsun. Sevgi ve barışla diyorum.”diyerek bayram mesajını iletti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.