Hoşgeldiniz  

Ataşehir Güvercin Severler Derneği Merkezi Küçükbakkalköy’de açıldı

admin | 08 Aralık 2018 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Güvercin Severler Derneği’nin Küçükbakkalköy’deki merkezi Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katılımıyla açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Niyazi Yaman başkanlığındaki Ataşehir Güvercin Severler Derneği’nin Küçükbakkalköy’deki merkezi Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın katılımıyla açıldı.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve içişleri Bakanlığı’nca geçici olarak görevden uzaklaştırılan Atasehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadi Özata ve Orhan Çerkez Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarı Yakup Cebiroğlu ve Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kantarcı, CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday adayları, Marmara Güvercin Federasyonu Başkanı Hakan İşman ve çok sayıda güvercin sevdalısı katıldı.

Açılışta konuşan Marmara Güvercin Federasyonu (MGF) Başkanı Hakan İşman, verdiği destek ile güvercin severlerin ufuklarını açan Başkan Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek, Güvercin Sevenlerin çok sevdiğini vurguladığı Battal İlgezdi’yi yeni dönemde de Başkan olarak görmek istediklerini, bütün arkadaşlarının oylarını bu doğrultuda kullanacaklarına inandığını söyledi. Üsküdar olan kaydını Ataşehir’e taşıyarak oyunu Battal İlgezdi için kullanacağını ifade eden Hakan İşman, Başkan İlgezdi’den Niyazi Yaman’ı güvercin sevenleri temsilen ekibine almasını istedi.

Hep birlikte bir aile olduklarını, her zaman yanlarında olacağını söyleyen CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı ve içişleri Bakanlığı’nca geçici olarak görevden uzaklaştırılan Atasehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Niyazi Yaman Başkanlığındaki Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği’nin Küçükbakkalköy’deki merkezinin açılında yaptığı konuşmada, “Biz bir aileyiz. Her zaman yanınızda olacağız, size destek vereceğiz. Sayın vekilim de bu konuda araştırma yapıp, Meclis’te bir önerge verecektir. Araştırın. Belediyeye ait yeşil alanı güvercin sevenler için tahsis edilsin. Yaptığımız her şeyi birlikte yapıyoruz. Siz olmadan bizler olmayız.” Dedi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’da yaptığı konuşmada; “Öncelikle şunu söyleyeyim; sokakla evle kahveyle buluşmuş, iletişim kurmuş bir belediye başkanınız var. Bu zamanda böyle başkan bulmak zordur. Battal Başkan’ın kıymetini bilin.  Parti bir çatıdır. Önemli olan gönüllerin bir olması… Görüyorum ki; A, B, C partisi burada gönül birliği yapmış. Bunu başarabilmişsiniz. 25019’da da bu huzur ve mutlulukla devam edin. Sizlere ihtiyacımız var. Başkanımıza sahip çıkalım. Güvercin konusu yabancı olduğum bir konu. Araştıracağım, ne gerekiyorsa onu yapacağım. Sizler için Mecliste elimden geleni yapacağım” ifadelerine yer verdi.

Desteklerinden dolayı Başkan Battal İlgezdi’ye plaket takdim eden Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Açılışa gelen Başkan İlgezdi, Milletvekili Başarır ve diğer katılımcılar ile birlikte açılışa katılan güvercin sevenlere teşekkür etti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.