Hoşgeldiniz  

Ataşehir Çankırılılar Derneği’nden İftar Sofrası

admin | 29 Temmuz 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Çankırı, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

atasehir_cankirililar_dernegi_iftar_sofrasiAtaşehir Çankırılılar Derneği Ataşehir Belediyesi’nin desteği ile Küçükbakkalköy’de İftar sofrası kurdu. Organizasyonda yaşanan aksaklıklar geceye damga vurdu.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir’de yaşayan Çankırılıları buluşturmak amacı ile Ataşehir Belediyesi ve Ataşehir Çankırılılar Derneği işbirliğinde Küçükbakkalköy Mehmet Berktan İlköğretim Okulu’nun bahçesinde açık hava iftar organizasyonu gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı, Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel BaşkanıVahap Yartaş STK ve dernek başkan ve temsilcileri ile çok sayıda Ataşehirli Çankırılıların katıldığı “İftar Sofrası”nda yaşanan eksiklikler Çankırılıların tepkisini çekti.

Belediyeden bekledikleri desteği alamadıklarının ifade eden Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkanı Erol Tepebaşı, yaşanan aksaklıkların yönetimini üzdüğünü ancak iftar sofrasına Çankırılıların gösterdiği ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Aynı gün birçok iftar sofrası organizasyonu olduğu için masa sandalye temininde bazı aksaklılar yaşandığını ifade eden Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu; Aşevi’nden yeteri kadar yemek gönderildiği bilgisini aldığını söyledi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.