Hoşgeldiniz  

Ataşehir Çankırılılar Derneği Yaren TV’de

admin | 28 Mayıs 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

yaren_sami_atasehirÇankırı ve bölgenin sevilen sanatçısı Sami Yalçın, yapımcısı olduğu Yaren TV’de yayınlanan programı ‘Can Dostum’da Ataşehir Çankırılılar Derneği’ni konuk etti.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir Çankırılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tepebaşı ve Tuzla Çankırılar Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu’nun konuk olduğu Yaren TV’de yayınlan Sami Yalçın’ın programı ‘Can Dostum’ Ataşehir Çankırılılar Derneği üyelerinden yoğun katılım oldu.

Faruk İmamoğlu’nu Tuzla’daki çalışmalarını ve düzenlenen etkinlikleri duyurduğu konuşması sonrasında, Ataşehir Çankırılılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tepebaşı; kuruluşu yeni tamamlanan Ataşehir Çankırılılar Derneği’ni tanıtıp kuruluş amaçlarını anlattıktan sonra 26 Mayıs 2013 Pazar günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltının duyurusunu yaparak tüm Çankırılıları davet etti.

Kendine özgü yorumu ile seslendirdiği parçalarla seyirciyi hareketlendiren, yörenin yaren sanatçısı Sami Yalçın’ın sunduğu, Yaren Tv’de yayınlanan “Can Dostum” programının konuk sanatçıları Kamil Öge’nin Bozkır havaları ve şair, şarkı sözü yazarı Asya Öztürk’ün şiir ve güftelerinden oluşan dinletileri ile duygulandılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.