Hoşgeldiniz  

Ataşehir Çankırılar Derneği Belediye Binasının Açılış Töreninde

admin | 01 Nisan 2013 | Ataşehir, Çankırı, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Ataşehir çankırılılar Derneği_açılışAtaşehir Çankırılılar Derneği, Başkan Erol Tepebaşı ve yönetimi ile Ataşehir’in yeni binasının Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılan açılış törenine katıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de yaşayan Çankırılıların tanışma, dayanışma ve yardımlaşmaları amacı ile kurulan Ataşehir Çankırılılar Derneği Başkanı Erol Tepebaşı ile yöneticilerinden oluşan bir gurup Ataşehir’in yeni hizmet binasının Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile yapılan açılış törenine katılarak, Açılış töreninde Çankırılıları temsil etti.

AÇILIŞTAN FOTOLAR 

Açılışla ilgili konuşan Ataşehir Çankırılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Tepebaşı, dernek olarak en yakın zamanda belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye, hizmete giren yeni binaları için bir “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirmek istediklerini belirtip; “Gördüğümüz ve öğrendiğimiz kadarı ile çevreci, ileri teknolojiye sahip, modern bir binaya sahip oldu Ataşehir. Hizmete giren bu yeni belediye binası bütün Ataşehirlilerin konforlu ve hızlı hizmet almasını sağlayacak. Yani bu bina bütün Ataşehirlileri malı. Bütün Ataşehir’e hayırlı olmasını diliyor, böyle modern bir binanın Ataşehir’e kazandırılmasını sağlayan başta Ataşehir belediye Başkanı Battal İlgezdi ve ekip arkadaşlarına, arsanın tahsisini sağlayan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.