Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi Sokak İftarları Prestij Caddesi İle Sonlandı

admin | 01 Haziran 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Üst Manşet A- A+

6 Mayıs Çarşamba günü Fetih Mahallesi’nde kumanya, 8 Mayıs Çarşamba günü İçerenköy’de sokak iftarı ile başlayan Ataşehir Belediyesi Ramazan Programı, Prestij Caddesi iftarı ile tamamlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ramazan ayının ilk orucuyla 6 Mayıs Çarşamba günü Fetih Mahallesi Kafkas Sokak’ta kumanya dağıtımı, 8 Mayıs Çarşamba günü İçerenköy Adem Sokak’ta kurulan ilk sokak sofrasındaki iftar programında toplu oruç açan Ataşehirliler, Prestij Caddesi’nde Ataşehir Belediyesi tarafından kurulan son iftar sofrasında toplu olarak son kez oruçlarını açtılar.

TOPLU İFTARLAR RAMAZAN AYI RUHUNA UYGUN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ GÜÇLENDİRDİ

Ataşehir Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl Ramazan ayında Ataşehir’in farklı mahallelerinde kurulan iftar sofralarında binlerce Ataşehirli birlikte oruçlarını açarak, Ramazan Ayının ruhuna uygun olarak birlik ve beraberliğini güçlendirdi.

Ataşehir Belediyesi’nin geleneksel sokak iftarlarının son programın adresi Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Prestij Caddesi’ndeki sokak sofrasında buluşan binlerce Ataşehirli toplu olarak oruçlarını açtı. Bir o kadar Ataşehirli de iftariyelik kumanyalarını alarak ev yada işyerlerinde oruçlarını açtılar.

Prestij Caddesinde kurulan sokak iftarı programına yanında Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Selami İğrek ile beraber gelen Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, tüm masaları dolaşarak iftar programında oruç açmak için bekleyen binlerce Ataşehirlinin hem Mübarek Kadir Gecelerini hem de gelecek Ramazan Bayramlarını kutlayıp oruçlarının kabulünü diledi.

Ataşehir Belediyesi’nin Kadir Gecesi’nin idrak edildiği Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde düzenlenen İftar programında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamını ileten Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez; “Sayın Belediye Başkanımın işlerinin yoğunluğundan dolayı bu iftar programına katılamadı. Sizlere selam ve saygılarını iletmemi söyledi. Ayrıca Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da içtenlikle kutladığını iletmemi istedi. Ramazan ayının sizlere huzur, barış ve bolluk getirmesini temenni ediyorum. Kadir Gecesinde edeceğiniz tüm duaların kabul olunmasını dilerim. Gelecek Ramazan Bayramınızı kutlar, tüm sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim” dedi.

Ataşehir Belediyesi tarafından Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde düzenlenen İftar programında, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Selami İğrek, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Özdemir, Ataşehir Kent Konseyi Başkanı Turan Dolu’da Ataşehirlilerle birlikte oruçlarını açtılar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.