Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi Kış Spor Okulları Sezonu Kapandı

admin | 22 Mayıs 2018 | Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet, Spor A- A+

1800 öğrencinin eğitim gördüğü Ataşehir Belediyesi Kış Spor Okulları sezon kapanışı Ataşehir Celal Yardımcı İlkokulu’nda Başkan Vekili İlhami Yılmaz’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kış spor okulları öğrencilerinin alanlarında yaptıkları gösterilerin izleyicilerden yoğun ilgi gördüğü törende konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, “Kış Spor Okulları sezon kapanışını öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Gençlerimizin spora olan sevgisinin daha da artmasını ve ülkemize büyük başarılar getirmesini temenni ediyor, tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

19 Mayıs kutlama

Recep Kenan paylaştı: 19 Mayıs 2018 Cumartesi

Ataşehir Belediyesi Kış Spor Okullarında eğitim gören 1800’den Kick Boks, Jimnastik, Tekvando’nun aralarında olduğu 7 branşta öğrencilere sertifikaları verildi.

Sezon boyu Kış Spor Okulları çeşitli branşlarında eğitim gören 1800 öğrencinin aralarında olduğu sporculara sertifikaları İlhami Yılmaz, Hakkı Altınkaynak, Sadık Semih Kayhan, Orhan Çerkez, Sadi Özata, Süleyman Karadağ, Volkan Aslan tarafından verildi.

Spor eğitmenlerine de Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan tarafından çiçek verilerek teşekkür edildi.

Celal Yardımcı İlkokulu Spor Salonunda gerçekleştirilen Kış Spor Okulları Sezon Kapanış Törenine Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Semih Kayhan, Orhan Çerkez ve aynı zamanda Ataşehir Belediye Mecisi 1.Başkanvekili olan Sadi Özata, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan, Kayışdağı Spor Klübü Başkanı Hüseyin Şahin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.