Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Spor 2.Haftayı da 3 Puanla Kapadı

admin | 20 Kasım 2017 | Ataşehir Belediyesi, Manşet, Spor A- A+

TFF Kadın Futbol 1. Ligi 2. Haftasında Ataşehir Yenisahra Stadı’nda Fatih Vatan Spor ile karşılaşan Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol takımı evindeki ilk maçı da galip tamamladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Yenisahra Stadında Saat 12:30’da başlayan karşılaşmanın ilk dakikalarında Yağmur’un ayağından bulduğu gole öne geçen Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol takımı baskılı oyununu sürdürdü.  İlk yarının son bölümüne 1 – 0’lık skorla girilen maçın gidişini kendinin ve takımının ikinci golünü kaydeden Yağmur Uraz (4.dk ve 31.dk) ilk yarı skorunu belirledi.

2 – 0’lık skorla başlayan maçın ikinci yarısının hemen başında Ece Türkoğlu (47.dk) takımının üçüncü golünü kaydederek skoru 3 – 0‘a taşıdı. Maçın uzatma dakikalarında Fatih Vatan Spor oyuncusu Nazlıcan Parlak (92.dk) Kırmızı Kart görerek oyun dışı kaldı. 47’inci dakikada kaydedilen bu golden sonra taraflar başka gol kaydedemeyince maç bu skorla (3-0) ve Ataşehir Belediye Spor galibiyeti ile tamamlandı.

HEDEFİMİZ AVRUPA’DA BAŞARILI SONUÇLAR ALMAK

Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der ile Kulüp yöneticileri ve Ataşehirli kadınların tribün desteği ile oynanan maç öncesi sahada başarı dileklerini sunduğu oyuncularla tek ilgilenen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi olarak kadına ve kadın futboluna verdiği önemin altını çizerek, “Sezonun ikinci, sahamızda ilk maçımızı oynuyoruz. Takıma başarılar diliyorum. Bildiğiniz gibi Ataşehir Belediye Spor zor günlerden bugünlere geldi. Bu maçı alacağız ve bu yıl şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyonluk sonrası, Avrupa kupasında başarılı sonuçlar almaktır. Başarılı olacağımıza inanıyorum”  diye konuştu.

Ataşehir Belediye Spor İlk 11’i

Duygu Yılmaz(41), Berna Yeniçeri(20),Reyhan Şeker(17), Ecem Cumert (22), Çiğdem Belci (5), Ece Türkoğlu (10), Ebru Topçu(16), İlayda Civelek(28), Yağmur Uraz(11), Arzu Karabulut(7), Khatıa Tchkonıa (90)

Fatih Vatan İlk 11’i

Özlem Gezer(1), Safa Merve (2), Hülya Ünlü (3), Büşra Taşkın (6), Mevlüde Öztürk (8), Sultan Demirci(9), Fatma Ataş(11), Altun Sancar(17), Nazlı Parlak(24), Filiz Tuna(37), Buse Budak (77)

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.