Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclisi’nde Terör Saldırısına Kınama

admin | 05 Ekim 2018 | Asker, Ataşehir, Gündem, Manşet, Siyaset


admin

Warning: Use of undefined constant user_email - assumed 'user_email' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/haberina/public_html/wp-content/themes/HaberMatikV2/single-kose-yazilari.php on line 22
cemil_kirim@hotmail.com

Ekim ayı 2.Birleşiminde Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan Başkanlığında toplanan Ataşehir Belediye Meclisi Batman Şehit olan askerleri anılarak teröre lanetlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Batman’da el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ile kurulan hain tuzak sonucu Şehit düşen 7 Asker Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı genel kurulunda anılarak kanlı eylemleri yapan başta PKK olmak üzere hain terör örgütler lanetlendi.

Recep Kenan paylaştı: 4 Ekim 2018 Perşembe

Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan Başkanlığında gündemsiz toplanan Belediye Meclisi’nde Batman Gercüş’te yola kurulan hain tuzak sonucu şehit düşen “Mehmetçik”lerdi.

ALDIĞAN “ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM”

Ataşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı 2. Birleşimi açılışnda yaptığı konuşmayla terörü lanetleyen Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, konuşmasında; “Ortam biraz soğumaya başladığı sırada kalleş terör örgütlerinin hain tuzakları sonucu Batman’da Şehitlerimiz var. Ülkemize, milletimize baş sağlığı diliyorum. Allah bir daha bu acıları bize göstermesin. Şunu da belirteyim ki; biz her zaman birlik ve beraberlik içinde olursak bu olayların üstesinden gelebiliriz.  Şehitlerimize rahmet. Ailelerine ve ülkemize baş sağlığı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

M.CEVAT ARZIK “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Batman Gercüş’teki terör saldırısını lanetlemek üzere gündem dışı söz alan Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, grubu adına yaptığı konuşmada terörü şu ifadelerle lanetledi: “ Bugün maalesef Batman’da alçak ve hain bir saldırı sonucu 7 şehidimiz ve yaralılarımız var. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bu saldırıların mutlaka karşılığı olacaktır.”

Konuşmaların ardından gündemde görüşülecek madde olmadığından Meclis 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, 08.10.2018 Pazartesi günü saat 17,00’da toplanmak üzere Ataşehir Belediye Meclisi oturumunu kapattı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.