Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclisi Yeni Yılın İlk Toplantısı Gerçekleşti

admin | 08 Ocak 2019 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediye Meclisi 5. Toplantı yılı Ocak ayı 1’inci birleşiminde Meclis 1.Başkanvekili Mustafa Kemal Aldoğan başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri görüştü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçen döneme ait tutanak özeti okunarak kabul edildikten sonra gündemdeki maddelerin görüşmelerine geçilirken konuşan Meclis Başkanı Mustafa Kemal Aldoğan, meclis üyelerinin yeni yılını kutladı. Aldoğam 12 madde olan gündeme 3 maddenin ilave edilmesini meclisin onayına sundu. Oy birliği ile gündeme alınarak görüşülmesi kabul edilen 15 gündem maddesinin görüşmelerine geçildi. Gündemde yer alan 15 maddeden 2, 3, 11 ve 12. Maddeler teklif kararı olarak, diğer maddelerin ise ilgili komisyonlara havalesine karar verildi.

Gündemin 1’inci maddesinde yer alan ve 31 Mart’ta kadar görev yapacak Denetim Komisyonuna yeni dönem üyeleri seçildi.

Gelen 3 yada 5 seçeneklerinin oylanmasıyla kabul edilen oylamada Meclisin 3 üye ile sınırlaması kabul edildi.  Kapalı oylamada gerçekleşen seçimle CHP Meclis Üyeleri Ekrem Köse ve İnan Bektaş 21 oy, Ak parti Meclis Üyesi Mahmut Yürük 19 oy alarak yeni dönem Denetim Komisyonuna seçildiler.

Gündemin 13’üncü maddesinde görüşülen 1/1000 ölçekli İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Uygulama İmar Planına ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi, görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna oy birliği ile gönderildi.

Meclis 1.Başkanvekili Mustafa Kemal Aldoğan, gündemde görüşülecek başka madde kalmadığı gerekçesi ve 09.01.2019 Çarşamba günü saat 17.00’da toplanmak üzere oturumu kapattı.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.